Hírek

2013.11.14. 17:15

Elintéztük: burgonya ajándékba

Veszprém – Egy mázsa kiváló minőségű, étkezésre alkalmas burgonyát kapott ajándékba csütörtökön egy magát megnevezni nem akaró zirci vállalkozótól Ambrus Sándorné Klári néni.

Kovács Erika

Ő az a károsult, akire egy hirdetés alapján drága, és étkezésre alkalmatlan terményt sóztak rá. A néni szorult helyzetéről a minap riportban írtunk. Elmondtuk, hogy egy újsághirdetésre rossz minőségű, és a jelzett árnál drágábban kapott burgonyát egy pártól, akik a hajnali sötétben vitték a házához a rossz minőségű terményt. A párt a néni azóta hiába keresi, hogy cseréljék ki az árut, nem éri el őket. Ezért kereste meg a Naplót. A néninek nagy problémát jelentett az, hogy többet kellett kifizetni, mint amennyi a hirdetésben szerepelt, a krumplit pedig nem is tudta felhasználni főzésre, mert annyira apró és silány minőségű, ezért elajándékozta azt.



Egy zirci férfi nyújtott segítséget az átvert néninek (Fotó: Stiger Ádám)



Írásunkra egy zirci férfi jelentkezett, hogy megsajnálta a nénit, szívesen segít neki, és a gyenge minőségű burgonya helyett visz neki kifogástalant. A férfi saját személyét nem kívánta nyilvánosságra hozni, azt mondta, hogy nem az a fontos, hogy ki segít a megkárosított néninek, hanem az a lényeges, hogy az idős hölgy hozzájusson az étkezésre alkalmas burgonyához. Én annak örülök, attól vagyok boldog, hogy segíthettem – fogalmazott az átadáson a zirci fiatalember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!