Hírek

2014.12.09. 18:05

Legyen biztonságos a gyerekek közlekedése!

Csajág - Gyalogátkelő helyet vagy villogó lámpát szeretnének a szülők az iskola közelében, ezért jótékonysági estet szerveztek a művelődési házban a közelmúltban.

Kovács Erika

Az iskola és az óvoda szülői munkaközössége elhatározta, hogy gyerekeik biztonsága érdekében megpróbálnak tenni azért, hogy megszűnjék az áldatlan állapot a településen, ezért hívtak helyi, környékbeli és országos hírű művészeket, akik ingyen léptek fel, és még adakoztak is. A szülők hiába fordultak bárhová, és kértek, kilincseltek, máig nem történt semmi. Goór Zoltánné az iskola szülői munkaközössége képviseletében azt mondta, Csajágon mindig is működött iskola, rengeteg tanuló járt ide. Helybeliek és a környező településekről is.

Aztán megnyílt az óvoda, illetve a bölcsőde. Az intézmények a főút mellett vannak, és sem zebra, sem tábla nem jelzi a gyermekforgalmat. Rengeteg személy- és teherautó, mezőgazdasági munkagép közlekedik az úton, és hiába a sebességet korlátozó tábla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!