Hírek

2014.08.01. 11:07

Diák bántalmazott tanárt Tapolcán

Veszprém - Bántalmazta egy fiatalkorú diák szakoktatóját. A fiú ellen vádalt emeltek - derült ki a megyei főügyészség tájékoztatójából.

A közlemény szerint a Tapolcai Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat az egyik tapolcai köznevelési intézmény tanulójával szemben, aki 2013 novemberében az iskolában, óraközi szünetben felügyeletet ellátó szakoktatóját bántalmazta. A vádirat szerint a fiatalkorú fiú egy folyékony szappanos flakont dobott az udvarra, amit a felügyelő szakoktató észrevett, és arra kérte a vádlottat, hogy a flakont vegye fel, miközben a fiú karját is megfogta. A tanuló ellenállt, és mellkasával a sértett mellkasát meglökte, majd a haját is megragadta. Az oktató közölte a vádlottal, hogy tette miatt feljelenti, és az igazgatói iroda felé indult. A fiú a sértett elé ugrott, és a korábbiakhoz hasonlóan bántalmazta, aminek a közelben tartózkodók és az udvarra érkező pedagógusok vetettek véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!