Hírek

2014.12.16. 19:50

Damm Andreát indítják

A devizahiteles perekben is közreműködő Damm Andrea ügyvédet indítja a februári veszprémi időközi választáson a Jobbik.

A jelöltet Vona Gábor pártelnök mutatta be kedden, a Parlamentben tartott sajtótájékoztatón. A pártelnök elmondta: Damm Andrea megválasztása esetén a veszprémiek mellett a devizahitelezés kérdését is képviselni kívánja. Egy tiszta jelöltet talált a Jobbik - mondta Vona Gábor.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke (j) és Damm Andrea ügyvéd, a párt jelöltje a februári veszprémi időközi választáson sajtótájékoztatót tart a Parlamentben 2014. december 16-án. Mögöttük Apáti István, Szávay István, Z. Kárpát Dániel és Novák Előd (b-j) alelnökök. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Damm Andrea úgy fogalmazott: demokráciát tisztelő ember sosem fogadhatja el, hogy egy pártszövetség demokratikus viszonyok között parlamenti kétharmaddal rendelkezzen. Úgy ítélte meg: a kétharmados többségnek több politikai erő konszenzusából kell kialakulnia. Veszprémi születését hangsúlyozva azt mondta: a helyiek nem érezhetik, hogy egy választási matematika tényezői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!