Hírek

2014.08.28. 10:20

Csöglei robbanás - Ketten belahaltak égési sérüléseikbe (frissítve)

Meghalt az a 26 éves férfi, aki augusztus 22-én, pénteken este életveszélyesen megsérült, amikor felrobbant otthonukban egy pálinkafőző.

Kovács Erika

 

A férfit Győrbe a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban ápolták a központi intenzív osztályon. Értesülésünket dr. Tamás László János főigazgató-főorvos megerősítette.

Úgy tudjuk, nem élte túl égési sérüléseit az a 24 éves nő sem, aki ugyanakkor sérült meg. Az asszonyt a budapesti Szent István kórház intenzív osztályán ápolták. Értesülésünket dr. Káposzta Zoltán, az Egyesített Szent István és Szent László kórház orvos-igazgatója megerősítette.

Az a 16 éves fiatal, aki ott tartózkodott még a robbanáskor a csöglei házban, szintén megsérült. A fiút először az ajkai kórházba vitték, majd onnan átszállították a győri egészségügyi intézménybe. Dr. Tamás László János főigazgató-főorvos a fiú állapotát érintő kérdésünkre azt mondta, hogy szépen javul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!