Hírek

2014.07.23. 17:10

Csak ötösökkel kerülhettek be

Veszprém - Kedves diákok, szülők és nagyszülők, ezzel végetért idei színötös sorozatunk. Jövőre újrakezdjük!

Őrsi Ágnes

Felhívásunkra ötszáznál több fényképet küldtek be a Napló olvasói idén. Az általános iskolák alsó és felső tagozatos diákjainak tablóira azok a tanulók kerülhettek fel, akik mindenből ötöst kaptak.

A kitűnő bizonyítványú diákok a Sobri Jóska Bakonyi Élmény- és Kalandpark bejáratánál azzal az újsággal jelentkezhetnek, amelyikben megjelent a fotójuk. A korábbi újságok a színötösökkel a Napló ügyfélszolgálati irodáiban megvásárolhatóak. A Napló bemutatása után a pénztárban megkapják a két belépőt.

JEGYZET

Őrsi Ágnes

Színötösök

Talán nem valamennyit, de több fotóoldalt végignéztem a „Színötös” összeállítások közül. Sok-sok okos, tisztaarcú gyerek, többségük mosolyog. A nagyszülők, szülők, testvérek bármelyike beküldhette a nyertes fotót. Nem azért mondom, hogy nyertes, mintha valami versenyt hirdettünk volna, ők más szempontból nyertesek. Nyertesek, mert megismerték a munka, a tudás örömét, és ez a legnagyobb nyereség, amire valaki szert tehet az életben. Bármennyire is feje tetejére áll időnként a világ, higgyék el, hosszú távon bárkit csak ez az erő vihet előre. Megértem hát a családtagok büszkeségét, akik még Pécsről, Pannonhalmáról vagy Kaposvárról is elküldték a fotót Veszprém megye napilapjába.

Veszprém megye színötös tanulói 1. rész ide kattintva

Veszprém megye színötös tanulói 2. rész ide kattintva

Veszprém megye színötös tanulói 3. rész ide kattintva

Veszprém megye színötös tanulói 4. rész ide kattintva

Veszprém megye színötös tanulói 5. rész ide kattintva

Veszprém megye színötös tanulói 6. rész ide kattintva

Veszprém megye színötös tanulói 7. rész ide kattintva

Veszprém megye színötös tanulói 8. rész ide kattintva

Címkék#színötös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!