Hírek

2017.08.08. 18:10

Bor és zenefesztivál remek panorámával Balatonakalin

BALATONAKALI - Ötödik alkalommal tartják a településen a bor- és zenefesztivált. Az esti zenés programok többségét a szabadtéri színpadon rendezik meg.

Sági Ági

- Mivel balatonparti település vagyunk, programokat mindenképpen szervezünk, és úgy gondoltuk, hogy itt tudunk segíteni a helyi borok marketingjének is, mert ezek az alkalmak kiváló lehetőséget nyújtanak az akali borok bemutatására is - mondta el Ihász Csilla rendezvényszervező.

A zenei programok többségét a szabadtéri színpadon tartják, ahol levendulasorok közé ülhetnek a nézők, és balatoni panorámában is gyönyörködhetnek.

Fergeteges koncertet adott Charlie Akaliban
Fotó:Sörös Zoltán

A nézőtér mellett állítják fel ilyenkor a borászatok sátrát is, ahol a helyi borászatok egymást váltogatva, helypénz fizetés nélkül kínálhatják finom boraikat. A programsorozat részei a gitárkoncertek, ahol Paulikovics Pál gitárművész nyári gitártáborának résztvevői mutatkozhatnak be templomi koncerteken.

A fesztivál programja pénteken a Pannon Várszínház Pál utcai fiúk című előadásával folytatódik, vasárnap a Rulett zenekar tart majd bulit a strandon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!