Hírek

2014.07.30. 17:50

Bemutatták a fideszes jelölteket

Balatonfüred - Kontrát Károly választókerületi elnök, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára bemutatta azokat a polgármester-jelölteket, akik az októberi önkormányzati választáson Veszprém 2-es számú választókerületében a Fidesz-KDNP színeiben vagy támogatásával indulhatnak.

Varga Ibolya

Elsőként Talabér Mártáról mondta el, hogy 2010-től Várpalota polgármestere, a munkahelyteremtést tekinti fő feladatának. Bóka István 2002 óta irányítja remekül Balatonfüred ügyeit. Tömör István Balatonkenese ügyeit intézné a következő ciklusban is. Tósoki Imre 2006-tól a helyi civilekkel együtt kormányozza Tihany ügyeit. Ambrus Tibor is több cikluson át polgármester Csopakon, a kisebb, de következetes fejlesztések híve. Szabó Balázs Felsőörsön bizonyított már.

Punk János Berhidán kap lehetőséget, hogy megméresse magát. Szedlák Attila Litéren kívül a térség ügyeivel, hagyományaival is eredményesen foglalkozik. Keszey János három ciklusban vezette eddig Balatonalmádit, a helyiek és a vendégek megelégedésére. Dombi Norbert Pétfürdőn élvezi a Fidesz-KDNP támogatását, ő a bemutatón nem jelent meg. Kiss Zsuzsanna viszont újra harcba indul Balatonfűzfő polgármesteri székéért, ezúttal szintén maga mögött tudva a kormányzó pártok segítő erejét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!