Hírek

2014.07.11. 15:30

Bejelentette pápai polgármesterjelöltjét a Fidesz

Pápa - Dr. Áldozó Tamást egyhangú döntéssel választotta meg polgármesterjelöltté a Fidesz pápai csoportja – jelentette be dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, a Fidesz megyei választmányának elnöke pénteken délután.

Polgár Tibor

A pápai Fidesz-székházában tartott sajtótájékoztatón a kormánypárti politikus elmondta, a döntést az országos választmány is jóváhagyta, így az őszi önkormányzati választásokon Pápa jelenlegi polgármestere ismét elindul majd a városvezetői székért. Az országgyűlési képviselő dr. Áldozó Tamást jó jelöltnek nevezte, aki munkája alapján kiemelkedik a mezőnyből, és hosszú évek óta kiváló munkakapcsolatban állnak egymással.

Dr. Kovács Zoltán és dr. Áldozó Tamás a péntek délutáni sajtótájékoztatón. Fotó: Polgár Tibor

Dr. Kovács Zoltán megjegyezte, Pápa különösen nehéz időszakot élt meg az elmúlt esztendőkben, azonban többek között a húsgyár problémáját is nagyon jól kezelte a város a polgármesterrel az élen. Ezzel kapcsolatban dr. Áldozó Tamás az ellenzéki képviselőknek is megköszönte a közös munkát. – Szeretném, ha a jövőben is a konszenzusos, a városért együttműködni tudó képviselő-testületi munka dominálna – fogalmazott Pápa első embere, aki a választási kampánytól a várost előrevivő vitákat vár. Megtudtuk tőle, a kampányuk várhatóan augusztusban kezdődik. – Én a munkában hiszek és a városomban – zárta gondolatait dr. Áldozó Tamás. Dr. Kovács Zoltán megnevezte az új Veszprém megyei kormánymegbízottat is, aki Takács Szabolcs korábbi Bakonyjákói polgármester lett, illetve elmondta, hogy a Fidesz Polgárdy Imrét jelölte a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöki posztjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!