Hírek

2014.07.19. 17:18

Súlyos baleset Zalahaláp és Ódörögd között, forgalomterelés (frissítve)

Két személygépkocsi ütközött a 7317-es számú út 23. kilométerszelvényében, Zalahaláp és Ódörögd között, az utat teljes szélességében lezárták.

Eddig ismeretlen okból két személygépkocsi ütközött 2014. július 19-én 18 óra 46 perc perckor a 7317-es számú út 23. kilométerszelvényében, Zalahaláp és Ódörögd között. A balesetben két személy sérült meg - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A mentési és helyszínelési munkák idejére az utat teljes szélességében lezárták. A forgalmat a rendőrök Zalahalápnál Tapolca irányába, Ódörögdnél Sümeg, majd Tapolca irányába terelik.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a balesetnek egy súlyos életveszélyes, egy súlyos és egy könnyű sérültje van.

A balesethez a badacsonytomaji hivatásos és a tapolcai önkormányzati tűzoltók vonultak összesen kettő gépjárműfecskendővel, akik az egyik sérültet feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!