Hírek

2015.03.22. 18:05

Nyolc bábcsoport mutatta be előadását szombaton

Veszprém - A Simonyi iskola 2010 óta már ötödik alkalommal adott otthont a gyermekbábos-találkozónak. Szombaton közel száz gyermek bábozott az iskolában.

Heffler Péter

A Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola 2010 óta minden évben megrendezi a Simonyi Gyermekbábos Találkozót, így idén már ötödször találkoztak a bábozás legkisebb szerelmesei. Az immáron hagyományosnak mondható rendezvény lehetőséget biztosít a gyermekcsapatoknak a bemutatkozásra, szakmai értékeléssel segíti további munkájukat, valamint nem utolsósorban gazdag, tartalmas programot kínál a résztvevőknek. Reggel kilenc órától egészen kora délutánig a csoportok bábelőadásai voltak láthatók, majd délután vetélkedő, közös program színesítette az ötödik bábtalálkozót. - Annak idején az volt a célunk, hogy biztosítsunk egy napot minden évben a gyereknek, akik szeretnek bábozni, és ezáltal közelebb hozzuk őket egymáshoz - árulta el Fodor Csabáné, a Simonyi iskola tanítónője és a Napsugár Bábcsoport művészeti vezetője. Az idei találkozó is remekül sikerült, ugyanis közel száz gyermek jött el a Simonyi iskolába - tette még hozzá Fodor Csabáné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!