Hírek

2017.05.15. 14:23

Három árokba borult és egy lángoló autó: ez a múlt hét mérlege

Bakonybél, Öskü, Hajmáskér és Ajka-Bakonygyepes térségében is volt dolguk megyénk tűzoltóinak az elmúlt héten.

Lesodródott az úttestről, majd felborult és az út menti árokban állt meg egy alsóbbrendű úton közlekedő személygépjármű május 8-án, Bakonybél közelében. Az autóban csak annak sofőrje utazott, aki önerejéből elhagyta a roncsot. A helyszínre a zirci önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a beavatkozás során áramtalanították és a kerekeire állították a járművet.

Árokba borult egy személygépkocsi a nyolcas főút ösküi szakaszán, május 8-án délután. A helyszínre a pétfürdői hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a beavatkozás során áramtalanították, majd a kerekeire állították a járművet, később pedig a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetnek egy könnyű sérültje volt, őt a mentők kórházba szállították.

Az út menti árokba hajtott és fejtetőre borult egy személygépjármű május 14-én délben a 8-as főúton, Hajmáskér térségében. A helyszínre egy pétfürdői hivatásos tűzoltóraj vonult, akik a beavatkozás során áramtalanították és a kerekeire állították a járművet, végül felitatták a kifolyt üzemanyagot és megszüntették a forgalmi akadályt.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi május 14-én délután Ajka-Bakonygyepesen. A helyszínre riasztott ajkai hivatásos tűzoltók a kiérkezés után két sugárral eloltották a tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!