• cikk kép
  Elvonult az ár a Rábán

  Kemesszentpéter – Az Országos Vízügyi Igazgatóság honlapján található adatokból kiolvasható, hogy három nap alatt levonult az árhullám a Rábán.

 • cikk kép
  Lázár János miniszter a közigazgatás fejlesztéséről, elektronikus ügyintézésről

  Balatonalmádi - A közigazgatásnak az a feladata, hogy megkönnyítse az emberek életét, mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a jogászgyűlésen.

 • cikk kép
  Feléleszti a csodálatos magyar mitológiát

  Veszprém - A különösen gazdag magyar mitológiára épül Sándor Zsuzsanna veszprémi írónő decemberben megjelenő mitikus kalandregénye. A Csodafiú szarvas: A hét garabonciás egy négy kötetből álló izgalmas könyvsorozat első darabja, amelynek illusztrálására fiataloknak szóló rajzpályázatot hirdetett a Pannon Lapok Társasága.

 • cikk kép
  Új faházat adtak át a nagyvázsonyi sporttelepen

  Nagyvázsony – Többfunkciós faházat adtak át ünnepélyesen vasárnap a nagyvázsonyi sporttelepen. A pályázati forrásból, helyiek összefogásával megvalósult fejlesztés egyszerre szolgálja majd a futballistákat és a korcsolyázókat.

 • cikk kép
  Fogyatékkal élők fesztiválja Balatonfűzfőn

  Balatonfűzfő - Fogyatékkal élők számára rendeztek fesztivált a városban. Az ország minden pontjáról érkeztek fellépők. Volt aki énekelt, táncolt más paródiát adott elő.

 • cikk kép
  Vissza a reformkorba - romantikus őszi séta Balatonfüreden

  Balatonfüred -Több mint háromszázan vonultak végig idén reformkori öltözékben a városon, de sok turista is nosztalgiázott a 9. Romantikus Reformkor rendezvényen. Az idei programnak is választottak témát a szervezők, a nő állt a középpontban.

 • cikk kép
  Paprikás krumpli, tócsi és Szelindek a Kinizsi várban

  Nagyvázsony - Szeptember 20- 21-én a gasztronómia és a kultúra jegyében megrendezték a Krumpli Fesztivált Nagyvázsonyban, a Kinizsi Várban.

 • cikk kép
  Célkeresztben a környezettudatosság

  Pápa - A pápai református gimnázium csapata képviselte Veszprém megyét a Sajó Károly Kárpát-medencei Környezetvédelmi Csapatversenyen Győrben.

 • cikk kép

  Alkotni, meggyőzni, alázattal és szeretettel

  Megyénkbeli az Év Főépítésze

  Sümeg - Főépítészi díjjal ismerte el a szakma az idei XIX. Országos Főépítészi Konferencián, Szentgotthárdon Papp Zoltán Tamás Sümeg-Tapolca és Sávoly főépítészének közel negyed százados szerteágazó főépítészi szakmai, közösségi és szervező munkáját.

 • cikk kép
  Lecsó ananásszal

  Nemesvámos – Kolbászos, tojásos, gombás, tarhonyás, füstöltcsülkös – ezekben a változatokban készült lecsó az első nemesvámosi lecsófesztiválon. A legkülönlegesebb talán az ananászos verzió volt.

 • cikk kép
  Navracsics Tibor rendhagyó kávéházi hangulatban

  Várpalota – Rendhagyó, a kávéházi hangulatot idéző kötetlen közéleti fórumon vett részt szombaton a Thury-várban Navracsics Tibor, hazánk leendő Európai Uniós biztosa.

 • cikk kép
  Kutyaparádé, családi buli és ByeAlex

  Várpalota – Magyar kutyafajták bemutatójával egybekötött családbarát és ifjúsági napra várták az érdeklődőket szombaton a Thury-vár mögötti területen.

Magazinok