• cikk kép
  Pék Judit és Henits Milán Imre lett a Mr. & Mrs. 2015 cím nyertese (frissítve)

  Veszprém - Zenés műsorral kezdődött a II. Mr&Mrs esküvő kiállítás a Hangvillában, melyet a Napló és az Ottilia Esküvő és Rendezvényszervező közösen rendezett meg.

 • cikk kép
  Baleset történt Devecsernél és Rátótnál is (frissítve)

  Veszprém - Egy román rendszámú kisbusz borult árokba szombaton reggel a 8-as számú főút 92-es kilométerszelvényében, a devecseri elágazónál. A járműben nyolcan utaztak, de senki nem sérült meg - közölte a megyei mentőszolgálat.

 • cikk kép
  Az egész élet egy tánc

  Minden érzést, gondolatot el lehet mondani tánccal. A mozdulatok, az arc játéka az ember legbensőbb énjét adja, az álarcot azonnal észreveszi a közönség. Akár az életben, nem igaz? Így vall értékről, szenvedélyéről a veszprémi Kiss Réka, aki a Magyar Táncművészeti Főiskola hetedik évfolyamos növendéke, és már sok szép szerep áll mögötte.

 • cikk kép
  Családi védőháló jön - Eladósodott háztartásokon segít a törvény

  A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) kidolgozta és átadta az igazságügyi tárcának a családi csődvédelemről szóló törvényjavaslatot.

 • cikk kép
  Hegymagasi malackodás

  „Óvodás korom óta nem láttam reggel közvilágítást” – néz ki csudálkozva az ablakon az egyik fiatal, mire a másik, volánnál ülő megértően bólogat. Döbbenten konstatálnak további furcsaságokat, amik a kora téli reggelben megesnek, s kicsit sem vigasztalja őket a tudat, hogy disznóölést nem szokás délben kezdeni.

 • cikk kép

  Honnan jön a motiváció az alkotómunkára? Mit keresünk a világban? Az eltökéltség komoly eredményt hozhat?

  A tehetséges emberek tudatosabbak is

  Egy friss, hazai kutatás a tehetséget és a tehetséghez kapcsolható tényezőket járja körül. Vizsgálja a megkülönböztető jegyeket, felismerhetőséget, a szükséges lépések és a tudatosság szerepét.

 • cikk kép
  Néptánccal segítettek a tragikus autóbalesetben elhunytak családjainak

  Jótékonysági néptáncbemutatót rendeztek a tavaly novemberben Homokbödöge és Nagytevel között tragikus autóbalesetben elhunyt áldozatok családtagjainak megsegítésére pénteken este.

 • cikk kép
  Szalaggal búcsúztak a végzős diákoktól Veszprémben is

  A veszprémi iskolák többségében még javában készülnek a szalagavatókra. A Lovassy László Gimnázium és a Séf Szakképző Iskola pénteken tartotta az ünnepséget.

 • cikk kép
  Havas hétvégénk lesz? - A lehűlés jó az influenzásoknak, rossz a frontérzékenyeknek

  Havazásra lehet számítani a hétvégén, legalábbis az időjárási előrejelzés szerint, igaz, mindössze egy centiméter hó hullik szombattól Veszprém megyében.

 • cikk kép
  Jobbik: miért csökkent az ösztöndíjas diákok száma Pápán?

  Az utóbbi években miért csökkent drasztikusan a Bursa Hungarica-ösztöndíjban részesülő pápai diákok száma? – tette fel a kérdést pénteki sajtótájékoztatóján Töreki Milán, a Jobbik helyi szervezetének alelnöke.

 • cikk kép
  Csak harminccal hajthatnának az autósok Inotára

  A "gyermekek" közlekedési tábla miatt a falu bevezető szakaszán csak 30 kilométer/órával közlekedhetnének az autósok, sokan mégis a többszörösével hajtanak be Inotára.

 • cikk kép
  Arányosabb útdíjrendszer – Kedvező módosításokat jelentettek be

  Az útdíjrendszer több módosításáról is döntött a kormány a héten, a díjfizetési struktúra pedig összességében sokkal arányosabbá vált – röviden így jellemezte a változásokat a Fidesz két országgyűlési képviselője, Kovács Zoltán és Kontrát Károly.

 • cikk kép
  Liechtensteinben jártak, hercegnővel találkoztak

  Három kislánnyal üldögélünk Veszprémben, a Házgyári út 1. alatti toronyház társalgójában. Talán nem is helyes azt mondani, hogy üldögélünk, hiszen Goethals Sissi, László Nikolett Cintia és Gartner Cintia élménybeszámolót tart nekem, itt-ott egymás szavába vágva, felugrálva, széles jókedvvel.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra Veszprém megyében szombaton (01.24.)

  Kattintson a részletekért, hogy hol és mikor mérnek a rend őrei megyénkben.

 • cikk kép
  Megkezdődtek a személycserék a Verga Zrt.-nél

  Megkezdődtek a személycserék a Veszprémi Erdőgazdasági Zrt.-nél (Verga Zrt.), miután pénzügyi szabálytalanságok gyanúja került napvilágra, és ennek következtében felmentették a korábbi gazdasági vezérigazgató-helyettest, majd lemondott a társaság vezérigazgatója. A Földművelésügyi Minisztérium egy héten belül - miután az ügy nyilvánosságra került minden szükséges intézkedést megtett, és felmondtak a társaságnál pénzügyekkel foglalkozó dolgozóknak - közölte csütörtöki érdeklődésünkre a szaktárca.

Magazinok