Hírek

2017.04.25. 15:11

Ismét lecsaphatott a pápai állatkínzó!

Pápa - Ahogy korábban beszámoltunk róla, 2016 decembere óta hónapról hónapra véres zsákok, madzagok, és megkínzott állatok tetemei kerültek elő a pápai Gróf út végén található lovarda melletti erdős területről.

Polgár Bettina

A Pápai Rendőrkapitányságon állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Legutóbb, április 4-én a környéken járók egy felakasztott macskát találtak, a jelek szerint azonban az állatkínzó ismét visszatérhetett, mert a bejelentő fiatal lány közölte lapunkkal, hogy április 24-én, hétfőn az egyik fánál újabb kikötött madzagot, vért, illetve egy véres dobozt és táskát találtak. Újabb tetem ezúttal nem került elő.

Fotó: Polgár Tibor

A bejelentő az elkövető mielőbbi kézre kerítése érdekében 100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel. Aki érdemi információval tud szolgálni a Gróf út végén található lovarda környékén végrehajtott brutális állatkínzásokkal vagy azok elkövetőjével kapcsolatban, a [email protected] e-mail címen, illetve a Napló pápai irodájában jelentkezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!