Hírek

2012.12.04. 13:54

Adventi díszeket készítettek a III. Béla iskolában

Zirc - Harmadik éve ad lehetőséget a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola arra, hogy a szülői munkaközösség szervezésében adventi koszorúkat, díszeket készítsenek az intézményben.

Varga Domokos Péter

Mint azt Balázsné Györek Zsuzsanna igazgató elmondta, az alapanyagokat a szülői munkaközösség szerzi be, ők a helyet biztosítják. Idén a kémiai előadóteremben tartották a rendezvényt, mert rendkívül nagy - közel száz fő - volt az érdeklődők száma.

Közel százan, gyerekek és szülők együtt készítették az adventi koszorúkat, asztali és ajtódíszeket (Fotó: Gáspár Gábor)

A szülők és a gyerekek között is akadtak olyanok, akik jó esztétikai érzékkel és megfelelő kézügyességgel is rendelkeznek, így szép számmal készültek adventi koszorúk, asztali és ajtódíszek. Ezeket részben már a helyszínen megvásárolhatták, részben később értékesítették a szülők. A bevételből a szülő munkaközösség kiadásait finanszírozzák, például támogatják a Béla-napokat. 
Mivel a kezdeményezés ezúttal is sikert aratott, bizonyos, hogy jövőre is újra megtartják - közölte az igazgató asszony.

Fotó: Gáspár Gábor

Fotó: Gáspár Gábor

Fotó: Gáspár Gábor

Fotó: Gáspár Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!