Hírek

2014.11.25. 15:10

Támogatjuk a beteg kislányt

A helyi családsegítő szolgálat bevonásával támogatja lapunk a nyolcéves Csipszer Virág Patríciát, hogy az adományokból befolyt összeget a beteg gyermek érdekeinek megfelelően használja fel a család.

Penk Tímea

A veseműtéten átesett, epilepsziában szenvedő, fül-orr-gégészeti és mozgásszervi problémákkal küzdő noszlopi kislány javára lapunk adománygyűjtést szervez.

A rossz körülmények között élő családban három gyermek él. Csaba tízesztendős, Patrik hároméves. Virág a középső, aki többféle krónikus betegségben szenved. A szülőkön kívül a nagypapa, Gonda András is a családdal él, ő az egyik legfőbb támasza Virágnak.

A kislány betegsége mellett a szegényes anyagi körülmények is nagy megpróbáltatást jelentenek a Csipszer család számára Fotó: Penovácz Károly

A gyerekek édesapja közfoglalkoztatott, az édesanya gyesen van. A nagypapa is kiveszi a részét a feladatokból, ő az, aki Virágot rendszeresen elkíséri a vizsgálatokra. Szükség szerint bebuszoznak Ajkára, ahol elvégzik a szakorvosi ellenőrzéseket. Nemcsak a kislány betegsége, hanem a szegényes anyagi lehetőségek is nagy megpróbáltatást jelentenek a család számára.

Lapunk Csipszeréket karácsonyi akcióban támogatni kívánja, ezért arra hívjuk fel olvasóinkat, hogy adományaikkal segítsék őket. A befolyt összeg felhasználása a helyi Alapellátási Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat családgondozóinak javaslata alapján történik majd.

 

SEGÍTSÜNK EGYÜTT!

Olvasóink felajánlásait a következő bankszámlaszámra várjuk: 10300002-10583135-49020126Közlemény: Adomány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!