Hírek

2015.02.28. 18:07

A kórházi ágyakért harcol Rig Lajos

Tapolca - A Jobbik jelöltje szerint a legfontosabb az egészségügy helyzetén változtatni, visszaállítani a kórházi aktív ágyakat.

Tóth B. Zsuzsa

Dobó Zoltán, Rig Lajos és Szávay István szerint a térségben az egészségügy hiányosságainak pótlása a legfontosabb

Kampánynyitó lakossági fóruma előtt sajtótájékoztatóján beszélt erről Rig Lajos alpolgármester. Hangsúlyozta, hogy a lakosság érdekeit képviselő kampányt szeretnének.

- Hat éve küzdünk az aktív ágyak visszaszerzéséért. A kórház az üzemeltetés átadásával elindult a lejtőn, elvesztettük az aktív belgyógyászati és sebészeti ágyakat. Közben pedig az ajkai és a keszthelyi kórház túlterhelt emiatt. Közel egy hét alatt 12 ezer aláírást gyűjtöttünk, ez is azt bizonyítja, hogy jó ügyért harcolunk. Mi azonban nem csak az aláírók, hanem a körzet összes lakosáért dolgozunk – mondta Rig Lajos, aki az elvesztett 50 belgyógyászati és 35 sebészeti ágyat szeretné visszaszerezni. Szávay István, a Jobbik alelnöke úgy fogalmazott, hogy a következő pofont a kétharmadnak a Jobbik adja.

- Hit, erő, elszántság van bennünk. Szeretnénk jobbá tenni a térséget, 2018-ra, vagy előbb leváltani a kormányt. Az elmúlt években az emberek többsége rosszabbul élt, mint korábban, a polgári Magyarország víziója ma már a Jobbik programja - mondta az alelnök. Dobó Zoltán polgármester leszögezte, hogy a társadalomnak a kiút megismerésére, politikai színtéren pedig termékeny együttműködésre van szüksége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!