Hírek

2014.04.21. 16:45

A kirándulók sem csalódtak a hétvégében

Bakonybél - A húsvéti ünnepek és a kellemes időjárás sokakat csábított kirándulásra megyeszerte a mögöttünk hagyott hosszú hétvégén.

Marton Attila

Nem csalódott a természetben az, aki hátat tudott fordítani a sonkával, keménytojással, tormával és más finomságokkal telepakolt tálaknak és kirándulni indult.

Egy két futó záporba persze bele lehetett futni, de az idő pompás volt a túrázáshoz. A megszokottnál majdnem egy hónappal előrébb jár a természet, az erdők már mind kizöldültek, az enyhe időjárásnak köszönhetően növények sokasága borult virágba. A múlt heti esőzések csak a port verték el, így a kirándulóknak nem kellett sárban cuppogniuk, a csapadéknak köszönhetően viszont mindenhol kitisztult és felfrissült a levegő. Akár a Balaton-felvidék lankás domboldalai, akár a Bakony erdői felé vette az irányt valaki, a pompás napsütésben újjáéledő természetben biztosan feltöltődött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!