Hírek

2015.04.01. 13:23

Kósa: a brókercégeknek felelni kell a befektetők pénzéért

Ajka - A Fidesz megtesz mindent annak érdekében, hogy a bróker botrány károsultjai hozzájussanak a befektetéseikhez.

Tóth B. Zsuzsa

Ezt Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke, országgyűlési képviselő mondta sajtótájékoztatóján.

– Kedden a Parlamentben a brókerbotrány kapcsán a Fidesz kezdeményezte, azon jogi feltételek megteremtését, amelyek biztosítják, hogy a károsultak káraik megtérítéséhez, hogy a teljes vagyonukkal feleljenek a felelősök. Az évtizedes pénzügyi korrupciót fel kell számolni. Azonban a bal oldal képviselőinek jelentős része nem szavazta meg ezt. Ez a tény pedig rámutat arra, hogy kire támaszkodhatnak az emberek – mondta Kósa Lajos. Hozzátette, hogy Ajkán a parkolási rendszer terheinek enyhítésért kampányolt a választás előtt a bal oldal, ehhez képest ma az ország egyik legszigorúbb parkolási rendszere van érvényben a városban.

A Fidesz–KDNP-ben bízhatnak az emberek – mondta Kósa Lajos. Fotó: Nagy Lajos

– Továbbá friss hír, hogy az egyik legszigorúbb hitelminősítő is megtette az intézkedéseket, hogy a magyar gazdaság minősítését egy fokozattal feljebb sorolják. Mindegyik nagy hitelminősítő intézet elismerte az adatokat, hogy Magyarországon a tervezettnél alacsonyabb a költségvetés hiánya, 2,6 százalékos. A legnagyobb hitelközvetítők is tartós gazdasági növekedést jósolnak, csökkenő munkanélküliséget, növekvő foglalkoztatást, bérkiáramlást, amely a keresetekben és a nyugdíjakban is megnyilvánul. Ez is azt mutatja, hogy a Fidesz-KDNP-ben bízhatnak az emberek – tette hozzá Kósa Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!