Hírek

2016.02.01. 17:12

A jó hangulat biztosítva a megyebálon

Veszprém - Már minden készen áll a szombati megyebál megrendezésére a megyeháza Szent István termében. Újdonság lesz idén a Napló és a Veszprém Megyei Önkormányzat szervezésében sorra kerülő rendezvényen, hogy Sümeg városa díszvendégként mutatkozik be a programok sorában.

Napló-információ

Egy reprezentatív városi kiállítás is lesz, ahol emlék-fotózásra nyílik lehetőség.

Fellép többek között a méltán híres Sümeg Városi Fúvószenekar, a Balaton Kamarazenekar vonósnégyese, valamint a Broadway Tánc-együttes. Természetesen nem maradhat el a pompás nyitótánc sem, a Winner Versenytánc Egyesület jóvoltából. A Betekints Hotel és Étterem minden igényt kielégítő, négyfogásos vacsorája és az éjféli svédasztal mellett a Csalló Pálinka Manufaktúra bemutatója, a Tornai Pincészet borkóstolója és a Tekeres-völgyi sajtpult teszi teljessé a kulináris élményt.

Vastag Csaba, aki 2015-ben Szenes Iván-díjban részesült, a 2010. évi X-Faktor győztese, többszörös platina- és aranylemez-tulajdonos, élő koncertet ad az estélyen. Később a nemzetközi versenyeken többszörösen elismert és helyezett bűvész, Galambos Ferenc kápráztatja el varázslatos trükkjeivel a közönséget, akit eredményes munkásságáért a Magyar Köztársaság Bronz Érdemkeresztjével tüntettek ki.

A jó hangulatról a veszprémi Klubdélután zenekar gondoskodik. Az elmaradhatatlan tombola bevételét a szerve-zők jótékonysági célra, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Veszprém megyei mozgó orvosi szolgálatának javára ajánlják fel. A megyebál megrendezését idén a Bakonyerdő Zrt., az ajkai Bourns Kft., az Euronics Műszaki Áruházlánc, a Gallus Kft., a Kinizsi Bank és a Theodora Ásványvíz támogatja.

A különleges estélyre csaknem minden jegy elkelt, már csak néhány darab maradt. Ha valaki az utolsó pillanatban meggondolná magát, és szeretne részt venni az idei megyebálon, a még rendelkezésre álló jegyeket a Napló Veszprémi ügyfélszolgálati irodájában vásárolhatja meg, illetve a megyebal@ plt.hu e-mail címen igényelheti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!