Hírek

2014.07.24. 13:32

A Fidesz polgármesterjelöltjei Veszprém megye 1-es számú választókerületében

Veszprém – Jánszky László a Fidesz-KDNP herendi, Tábori Ferenc hárskúti polgármesterjelöltje. Hartmann Antal Márkón függetlenként, a Fidesz-KDNP támogatásával indult, csakúgy, mint Sövényházi Balázs Nemesvámoson.

Balla Emőke

 

Tábori Ferenc hárskúti polgármesterjelölt, Jánszky László herendi polgármesterjelölt, dr. Navracsics Tibor országgyűlési képviselő, Sövényházi Balázs nemesvámosi polgármester és Hartmann Antal márkói polgármester (Fotó: Penovác Károly)

Veszprém megye 1-es számú választókerületének Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelöltjeit dr. Navracsics Tibor országgyűlési képviselő mutatta be Veszprémben. A herendi Jánszky László agrármérnök, az igazságügyi szakértő kamarának mezőgazdasági szakértője. Több cikluson át volt önkormányzati képviselő, tapasztalatait polgármesterként is hasznosítani tudja majd, vannak tervei a város jövőjét illetően. Tábori Ferenc az ELTE Politikatudományi Intézetének doktorandusza, Hárskúton indul. A településen nőtt fel, részt vett annak közéletében, országos kapcsolatait is annak javára fordíthatja.

Függetlenként, de Fidesz-KDNP támogatottsággal indul Márkón Hartmann Antal, Nemesvámoson Sövényházi Balázs. Mindketten polgármesterek, sokat tettek a településekért, melyek dinamikusan fejlődnek. Hartmann Antal a helyi német nemzetiségi önkormányzatot alakította, Sövényházi Balázs munkahelyteremtő szándéka jelentős. Az országgyűlési képviselő bízik benne, hogy ősztől folytatni tudják munkájukat.

Dr. Navracsics Tibor elmondta véleményét Katanics Sándor  jelöléséről is. „Személye azt mutatja,  a baloldal nem képes megújulni Veszprémben sem. Olyan politikust jelölnek, aki évek óta nem a város érdekében politizál. Nincs olyan megszólalása, ami  ne provokálná a város lakosságát, ami ne a veszprémi fejlesztések ellen történne.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!