Hírek

2015.11.12. 11:47

Meglőtték a macskát

Veszprém – Feltehetően közvetlen közelről lőttek meg egy macskát Várpalotánál, ahol jó érzésű emberek megtalálták, és hívták az állatvédőket – közölte lapunkkal a megdöbbentő hírt Bedics Anita a Veszprémi Állatvédő Egyesület képviseletében.

Kovács Erika

Az állatvédő arról is beszélt, hogy a cicát a városban az út mellett találták meg a minap, sérülései alapján valószínűleg sportfegyverrel vagy közvetlen közelről légpuskával lőtték meg. Az állatkórházban Simon Henrietta fél éjszakán át műtötte, küzdött az életéért: kivette a lövéstől leszakadt fél veséjét, a hasnyálmirigyét műtötte és összevarrta a beleket, amiken átment a golyó. A cica túlélte a műtétet, jobban lett, de csütörtök reggelre sajnos elpusztult.

Fotó: Veszprémi Állatvédő Egyesület

Meg nem erősített információnk szerint a városban valaki sorozatban teszi ezt az állatokkal, főként macskákkal, és az állatvédők célja, hogy szemtanúk segítségével sikerüljön kideríteni, kinek van ilyen kegyetlen „passziója?"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!