Hírek

2013.10.18. 15:34

Navracsics a reklámember?

Kepli Lajos szerint Navracsics Tibor és Lasztovicza Jenő a korrupció látszatát erősítették, amikor a 8-as főút fejlesztéséről szóló sajtótájékoztatón közgépes mellényt viseltek.

Tremmer Tamás

Az elmúlt hét közepén Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, és Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselők a hajmáskéri kereszteződésben tartott sajtótájékoztatójukon számoltak be csomópont átépítéséről, a 8-as főút fejlesztéséről.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője, Kepli Lajos megütközve látta, hogy a fideszes képviselők közgépes láthatósági mellényben állnak a hajmáskéri csomópontban. Ennek hangot is adott pénteki veszprémi sajtótájékoztatóján. Jelezte, a közvélemény a Közgépet különben is úgy könyveli el, mint a Fidesz kedvelt magántársaságát. Szerinte ezzel a mellénnyel a miniszterelnök-helyettes a korrupció látszatát erősíti.

(Fotó: Penovác Károly)

Az elhangzottakra Mihalovics Péter fideszes országyűlési képviselő közleményben reagált: a főút mentén, munkaterületen tartott sajtótájékoztatón a láthatósági mellény viselése kötelező, ami nem szolgált reklám- vagy szponzorációs célokat.

Kepli ez ügyben hétfőn interpellál a parlamentben. Két láthatósági mellényt is visz magával, „Fidesz-Közgép mutyikormány” felirattal, amit a két „hajmáskéri” politikusnak kíván átadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!