Hírek

2013.07.15. 12:30

Négyen loptak ruhát a veszprémi plázából

Veszprém - A Balaton Pláza egyik üzletéből lopott ruhát négy férfi. Kettőt a rendőrök fogtak el, ketten önként jelentkeztek később.

veol.hu

Négy személy ellen indult büntetőeljárás egy ruhalopás ügyében a Veszprémi Rendőrkapitányságon - közölte hétfőn a megyei kapitányság.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint július 13-án délután négy személy – az áruvédelmi eszközt eltávolítva – több ruhaneműt tulajdonított el a veszprémi Balaton Pláza egyik üzletéből.

A bejelentést követően – a bolt eladója által elmondott és a helyszínen beszerzett információk alapján – a járőrök a plázától nem messze található benzinkút parkolójában elfogtak és a Veszprémi Rendőrkapitányságra állítottak elő két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével. A 38 éves J. Sándort és társát, a 43 éves T. Dénes budapesti lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki, két társuk még aznap, önként jelentkezett a rendőrségen. Ellenük kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrök az elfogott személyek által használt gépjármű átvizsgálásakor, annak csomagtartójában megtalálták és lefoglalták a több tucat eltulajdonított ruhadarabot és a bolti áruvédelmi eszközöket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!