Hírek

2013.05.30. 17:44

Leváltották rendkívüli taggyűlésen a Pápai Hús 1913 Kft. ügyvezetőjét

A Pápai Hús 1913 Kft. rendkívüli taggyűlésén visszahívták posztjáról a társaság ügyvezetőjét.

Tremmer Tamás

Rendkívüli taggyűlést tartott csütörtökön a Pápai Hús 1913 Kft., ahol személyi kérdésekben is döntöttek. Lapunk úgy értesült, visszahívták posztjáról a társaság ügyvezető igazgatóját, Politzer Józsefet, akinek a munkaviszonyát azonnali hatállyal megszűntették.

Lapunk kérdésére Poltitzer József elismerte a vezetőváltás hírét. Úgy fogalmazott, hogy a korára és az egészségi állapotára tekintettel lelkiekben már készült erre a döntésre. Márciusban szívproblémái miatt kórházba is került. Úgy érezte, ez a hatalmas megterhelés már az egészsége rovására megy. „63 éves vagyok, péntektől nyugállományba vonultam”, mondta.

Utódának határozatlan időre Uzsoky Andrást nevezték ki. A menedzser neve ismerősen csenghet a városban, hiszen korábban egy ideig ő volt a pápai Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója.

- Szívesen tértem vissza a városba. Én egy munkamániás ember vagyok, oda megyek, ahova hívnak, ahol feladat van. Az önkormányzat a személyem mellett döntött, én pedig örömmel mondtam igent a felkérésre. Pénteken elkezdtem a munkát – mondta a Naplónak Uzsoky András.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!