• cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra Veszprém megyében (09.18.)

  Csütörtökön is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Minden rendben történt a kenesei Faluháznál

  Intézményvezetőként, fizetésén felül jutott milliókhoz a balatonkenesei önkormányzat által elnyert pályázati pénzekből Győrfi Károlyné Hetyei Marianna, Balatonkenese független polgármesterjelöltje a PestiSrácok.hu szerint. A hírt lapunknak cáfolta az érintett, szerinte lejárató kampányt indítottak ellene, mivel polgármester-jelölt.

 • cikk kép
  Szerszámokat kértek kölcsön, de a pénztárcát is vitték

  Egy idős ember segítőkészségét használta ki 2014 áprilisában az a két férfi Békáson, akik ellen a napokban vádemelési javaslattal élt a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

 • cikk kép
  Buszon lopta meg az idős bácsit

  Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás egy 28 éves tapolcai nő ügyében, aki 2014 májusában egy távolsági járaton tulajdonított el egy autóstáskát.

 • cikk kép
  Lépcsőfutást szerveznek hagyományteremtő szándékkal

  A Veszprémi Magyar-Finn Egyesület (VeMaFi) lépcsőfutást/sétát szervez a Rovaniemi lépcsőn, melyet éppen egy évvel ezelőtt adtak át a Kolostorok és kertek rendezvényterületen.

 • cikk kép

  Védjék, őrizzék, becsüljék!

  Új rendőrkapitányságot adtak át Almádiban

  Balatonalmádi - Célunk, hogy a balatoni régió az unió legbiztonságosabb üdülőövezete legyen – hangsúlyozta dr. Kontrát Károly államtitkár, a térség országgyűlési képviselője Balatonalmádiban, a rendőrkapitányság új épületének átadásán, szerdán a Hadak útján, majd átadta az épület díszkulcsát dr. Szabó János balatonalmádi rendőrkapitánynak.

 • cikk kép
  Több pénz jut a mezőgazdaságra

  Pápa - Több mint 1200 milliárd forint vidékfejlesztési támogatás áll rendelkezésre a következő hat évben – közölte Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára Pápán kedden délután.

 • cikk kép
  Civilek mentenék meg az elítélt nőgyógyászt

  Várpalota – Már több mint 600 aláírást gyűjtöttek össze helyi civilek, akiknek célja, hogy kegyelmet kérjenek a köztársasági elnöktől a júniusban három év fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélt palotai nőgyógyásznak.

 • cikk kép
  Tetőzött a Rába

  A folyón szerda 18 órakor 382 centin tetőzött, utána lassú apadásnak indult.

 • cikk kép
  A baleset után kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök

  A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást egy kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűnügyben.

 • cikk kép
  Fülep Bálint, az örökmozgó önkéntes

  Ádám Iván utca: sarkig tárt kapu, kifeszített molinó. Éppen nem esik, délelőtt 11 óra. Kezdődik a nap az ifjúsági házban. Fülep Bálint megjegyzi, hogy neki ez a természetes. Lesz hajnali kettő is, mire lehúzza a rolót, mert bár a munkaidő lejár, ő folytatja, amíg munka van.

 • cikk kép
  Nyugdíj - Tizenhétezren kapnak levelet a megyében

  A nyugdíjjogosultsággal kapcsolatos adategyeztetést kezdett az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatóság az 1955–1959 között születettekkel.

Magazinok