• cikk kép
  A Csolnoky kórház intenzív osztályának javára jótékonykodtak

  Veszprém - Egy video laringoszkóp nevű műszert szeretnének vásárolni a megyei kórház intenzív osztályának Az egészség útja nevű rendezvény, illetve az ennek keretében a Petőfi Színházban megrendezett Presser Gábor és Kövi Szabolcs jótékonysági koncert bevételéből.

 • cikk kép
  Városnapi forgatag Berhidán (képekkel frissítve)

  Berhida – Polgármesterek főzőversenyével, kertbarátok savanyúság és lekvárkóstolójával, kiállításokkal és koncertekkel folytatódott szombaton a XXII. Berhidai Napok programja.

 • cikk kép
  Árvízhelyzet Veszprém megyében - Csökkenő és emelkedő vízhozamok

  Az Országos Vízügyi Igazgatóság honlapján a megyénkre vonatkozó vízállási adatiból kiolvasható, hogy szombaton délelőtt Ősitől egészen Cecéig, mintegy 155 négyzetkilométeres sávon továbbra is érvényben van a II. fokú belvízvédelmi készültség.

 • cikk kép
  Anthony Gall világa

  A fordítottjáról inkább hallani, arról, hogy valaki Magyarországról költözik el, és megpróbál másutt újra gyökeret verni. Anthony Gall több generációra visszamenőleg ausztrál, mégis itt él a családjával, itt tanít, épít, és rajong Kós Károlyért. Nyári szabadságuk végén, Balatonalmádiban beszélgettünk.

 • cikk kép
  Mit érdemes megnézni a Balatonnál esős időben?

  Nem érti, miért van itt és miért pont most? Bosszús, amiért a nyári szabadságát csak most tudta kivenni? Unja a szálloda wellness-részlegét, de nem tudja, hova menjen az esős Balatonon? Tippeket adunk.

 • cikk kép
  Először jártak a Balatonnál az erdélyi gyermekotthon növendékei

  Az erdélyi Kajántó Mária Gyermekotthonban nevelkedő tíz fiatal töltött közel egy hetet a Balatonnál, miközben megnézték a környék látványosságait a Pro Sanitatis Közhasznú Egyesület szervezésében. A fiatalokkal és a szervezőkkel a veszprémi Március 15. úti református templomban beszélgettünk az egyik közösségi programjukat követően.

 • cikk kép
  Fenyvesi Zoltán: Ajka békét érdemel

  Ajka - A Fidesz-KDNP ajkai polgármesterjelöltje Fenyvesi Zoltán, akinek a kétévtizedes közéleti munkáját a szolgálat vezérli. Hisz abban, hogy másokért dolgozni nemes feladat, és ezt lehet tisztességgel és becsülettel végezni.

 • cikk kép
  Ferenczi Gábor mindenkire számít Devecserben

  Devecser - Devecserben az önkormányzati választáson ketten indulnak a városvezetői pozícióért. A Jobbik polgármesterjelöltje Ferenczi Gábor, akit a Somló Környékiek a Nemzetért Egyesület és a Kisgazdapárt is támogat.

 • cikk kép
  Az ország nagy részén első-, néhol másodfokú figyelmeztetés felhőszakadás miatt

  A felhőszakadás veszélye miatt tizennégy megyében elsőfokú, négy megyében és Budapesten másodfokú figyelmeztetés van érvényben.

 • cikk kép

  Vidám falfestményekkel lepte meg a gyerekeket

  Tortára álmodott mesevilág

  Ámulatba ejtően szép képeket fest a mézeskalácsaira, sőt még a falakra is, ezen kívül míves tortái pedig kimondottan remekművek. A zirci Bognár Anita egykoron a Herendi Porcelánmanufakturában dolgozott, ahonnan majdnem eltanácsolták, ugyanis balkezes.

 • cikk kép
  Idén csülökkel bővült a hagyományos cicege- és borünnep

  Pápa – Idén a borfesztivál elérte valódi fesztivál jellegét, a kezdetben megcélzott méretekkel és kínálattal.

 • cikk kép

  Kettős ünnep a XXII. Berhidai Napokon

  Tíz éve város a település

  Berhida – Várossá nyilvánításának 10. évfordulóját is ünnepli a település a XXII. Berhidai Napokon, ami pénteken zenés felvonulással, kiállításokkal és színpadi programokkal indult el.

Magazinok