Hírek

2012.07.05. 15:21

Ki lesz a Napló szépe? Jelentkezz!

Veszprém - Lapunk idén is értékes nyereményekkel hirdeti meg megyénk legszebb lányai, asszonyai között a Napló szépe versenyét.

Barták Péter

A beérkezett fényképek alapján választjuk ki azt a húsz legszebb hölgyet, akikről fotósaink profi képeket készítenek. A fényképeket az újságban és az internetes honlapunkon közzétesszük, ezek alapján lehet szavazni a kivágott szelvényeken, telefonon, sms-ben, interneten a kiválasztott hölgyekre. A tíz legtöbb szavazatot elért versenyző részt vesz az ünnepélyes eredményhirdetésen, ahol kiderül, ki lesz idén a Napló szépe.



Lapunk most is különdíjjal jutalmazza az újságírók által legszebbnek talált hölgyet. Legyen ön a Napló szépe! Aki szerepelne versenyünkön, és elmúlt már 18 éves, az a július 16-ai határidőig küldje el fürdőruhás fényképét rövid bemutatkozással (életkor, végzettség, foglalkozás, érdeklődési kör, hobbi, cím, telefonszám) lapunk címére: Napló-szerkesztőség, 8201 Veszprém, Pf. 161. A borítékra írja rá: Napló szépe 2012. vagy töltse ki az alábbi űrlapot:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!