Hírek

2012.07.10. 03:55

A hónap orvosa, ápolója - Makkai doktornő és Boldizsárné nyert

Veszprém - Rendhagyó módon dőlt el az Emberséggel az egészségért porgramunk szavazása: mindkét nyertes egy intézményből, az ajkai Magyar Imre Kórházból került ki.

Varga Domokos Péter

Az orvosok közül  a mezőnyből kiemelkedve  dr. Makkai Erzsébet, a kórház fertőző osztályának főorvosa kapta a legtöbb szavazatot, 183-at. Ugyancsak jelentős számban kaptak még voksokat: dr. Takács Hedvig háziorvos, Somlószőlős; dr. Szoboszlai András, Veszprém, Csolnoky Ferenc megyei kórház, baleseti sebészet; dr. Tóth József háziorvos, Kapolcs; dr. Magyar Katalin, Veszprém, Csolnoky Ferenc megyei kórház, gyermekpulmonológia.

Az ápolóknál/asszisztenseknél is olyan eredmény született, ami eddig még soha, az első két helyezett között mindössze egy szavazat döntött, így lett itt a nyertes a szintén az ajkai kórházban - sőt, Makkai doktornővel egy osztályon dolgozó - Boldizsár Györgyné ápoló. Mögötte a sorrend: Tóth Teréz, Somlószőlős, asszisztens; Simonné Magyar Györgyi, ajkai Magyar Imre Kórház; Rózsásné Németh Edina, Veszprém, Csolnoky Ferenc megyei kórház, baleseti sebészet; Ács Lászlóné, Kapolcs, házi betegápoló.
A nyertes orvost és ápolónőt ezúttal is a Hétvége rovatban mutatjuk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!