Hírek

2011.11.09. 16:06

Jó ütemben halad az építkezés

Veszprém - Jó ütemben halad a Dózsa téri beruházás, hangzott el a szerdai rendkívüli közgyűlésen, ahol a fejlesztéshez kapcsolódó szerződéseket atualizálta a testület.

Balla Emőke

A Dózsa téren összehangoltan, gyors ütemben zajlik a bevásárlóközpont és környezetének építése. Elkészült az épület alapozása, állnak az épület falai, a pillérek és a felmenő vasbeton szerkezetek, a koszorúk, az aljzat alatti feltöltés, a szerelőbeton, elkészültek a telken belüli közművek. Kialakították a parkoló területét, egyes részein már a térkövezés zajlik. A közterületen megtörtént a meglévő sziget elbontása, készül a Szent István utca felső szakaszának átépítése, zajlanak a szükséges közmű kiváltási munkálatok.

A Dózsa téri fejlesztésekhez  kapcsolódó szerződések aktaulizálására a határidő módosítások miatt volt szükség, mondta Porga Gyula polgármester, aki kifejezte  reményét, hogy a mostani módosítás lesz az utolsó, a dózsavárosiak és a veszprémiek örömére elkészülhet a beruházás. Hartmann Ferenc szocialista képviselő folytatásos teleregénynek, szappanoperának nevezte a Dózsa térrel kapcsolatos előkészítést, de bízik a happy end-ben, ahogyan Katanics Sándor is reméli, hogy utoljára kellett módosítani a szerződést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!