• cikk kép
  Vasárnap emelkedhet jogerőre a veszprémi választás eredménye

  Amennyiben nem érkezik jogorvoslat a Veszprém megyei 1-es számú országgyűlési egyéni választókerület választási bizottsága (oevb) csütörtöki eredménymegállapító döntése ellen, vasárnap délután jogerőre emelkedik a veszprémi időközi választás eredménye.

 • cikk kép
  Több mint kilencmillió forint gyűlt össze a veszprémi zongorára

  Veszprém – Sikerrel zárult a Napló szervezésében tartott megyebálon a borárverés és művészeti aukció. Több mint egymillió forint adomány gyűlt össze.

 • cikk kép
  Baleset történt Litérnél

  Veszprém - Úgy tudjuk, kisodródott egy személygépkocsi a 8-as számú úton a litéri elágazónál, pénteken reggel, és a szántóföldön kötött ki.

 • cikk kép
  Harcászati gyakorlat amerikai és magyar katonákkal Pápán

  A kiváló magyar-amerikai védelmi és katonai együttműködés jeles példája volt a pápai bázisrepülőtéren bemutatott csütörtöki hadgyakorlat – hangsúlyozta egybehangzóan Hende Csaba honvédelmi miniszter, Ben Hodges altábornagy, valamint Colleen Bell, az USA magyarországi nagykövete.

 • cikk kép
  Tapolcai választás - Kormányváltást szeretnének

  Pad Ferenc országgyűlési képviselőjelöltet mutatta be csütörtökön este a helyi MSZP-irodán Tóbiás József, a párt elnök-frakcióvezetője. Pad Ferenc örömmel tájékoztatta a támogatóit, hogy rövid idő alatt a szükséges aláírások többszörösét gyűjtötte össze.

 • cikk kép
  Kész Zoltán a parlamentben is független kíván maradni

  Nem áll távol tőle a politika, de az országos politikától mégis féltette a családja Kész Zoltánt, Veszprém megye 1. számú választókörzetének újonnan megválasztott országgyűlési képviselőjét. Függetlenként indult, és az is kíván maradni. Terveit is így kívánja megvalósítani.

 • cikk kép
  Prédikálás helyett valós történetekkel hatnak az érzelmekre

  Ajka - A nemrégiben indult prevenciós előadássorozat utolsó állomásaként a városi művelődési házba is megérkezett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pannon Várszínház együttműködésének köszönhetően létrehozott színdarab.

 • cikk kép
  A légtér büszke őrei - Négy éve alakult meg az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ

  Cséby Péter alezredes és Deák Zoltán zászlós vehette át az Év embere-díjat az MH Légi Vezetési Központ (MHLVIK) csütörtökön tartott csapatünnepén.

 • cikk kép
  Két autó ütközött Veszprémben (frissítve)

  Baleset történt Veszprémben a útgyűrű és az Almádi út lámpás kereszteződésében csütörtök délután. Több személy is megsérült.

 • cikk kép
  Drágább lesz a parkolás Balatonfüreden

  Drágábban parkolhatnak a turisták tavasztól a városban, ráadásul a fizetőidőszakot is bővítik. Már áprilistól dobni kell az automatákba.

 • cikk kép
  Rendőrre támadt, négy év nyolc hónap fegyházbüntetést kapott

  Bűnösnek mondta ki K. I. vádlottat hivatalos személy elleni erőszak bűntettében a Veszprémi Járásbíróság február 16-án kihirdetett ítéletével. A bíróság a vádlottat - mint többszörös és különös visszaesőt - négy év nyolc hónap fegyházbüntetésre ítélte, amelyből feltételes szabadságra nem bocsátható, továbbá mellékbüntetésként hét évre eltiltotta a közügyektől és kötelezte a bűnügyi költség megfizetésére is.

 • cikk kép
  Veszprémi közgyűlés: Újranyithat a gyermekkórház?

  Elfogadta a város idei költségvetését a közgyűlés a csütörtöki ülésén. A testület döntése értelmében a város kezdeményezi, hogy az egykori gyermekkórház épülete az államtól a városhoz kerüljön.

 • cikk kép
  Telephely égett Devecserben, elfogták a gyújtogatót

  Egy 38 éves férfi okozta a szerdai tüzet Devecserben. A telephelyen 500.000 forint kár keletkezett.

 • cikk kép

  Tapolcai választás

  Előtérben az egészségügy

  Tapolca - A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja által támogatott független jelölt, Köröskényi Kálmán az egészségügyi helyzeten szeretne javítani.

 • cikk kép
  Vörösiszap - Kártalanítják a személyi sérülteket

  Devecser - A vörösiszap-katasztrófában érintett magánszemélyek nem vagyoni kárának megtérítéséről tartott tájékoztatót Kovács Zoltán államtitkár és Takács Szabolcs kormánymegbízott csütörtökön a járási hivatalban.