Hírek

2009.07.06. 02:29

Tündér-dombi buli

Zirc - Idén is több ezren látogattak ki a festői környezetű Tündér- dombra, ahol hétvégén rendezték meg a 19. Zirci Bulit.

Mátételki András

Pénteken délután az alternatív rockegyüttes, a Kaukázus alapozta meg a hangulatot, majd sokak kedvence, a szombathelyi Lord együttes lépett színpadra. 

A gyerekek örömére szombaton a Maszk Bábszínház óriás marionett- bábokkal mutatta be Pázmán lovag történetét, majd délutántól ismét dübörgött a zene. 

Először jött el Zircre a fiatalok egyik kedvence, a Heaven Street Seven, majd őket az Irie Maffia követte. A reggae-t játszó együttes zenéjére sokan kezdtek el a táncolni. 

A visszatérő zenekar, a K. F. T. hozta szokott színvonalát, majd jött a Vad Fruttik együttes, éjfél után pedig a Varnyú Country szórakoztatta a több ezer vendéget. 

Mindkét napon a szervezők úgy állították össze a programot, hogy a gyerekeket is érdemes legyen kivinni a domboldalba: számos kézműves foglalkozást kínáltak nekik, s különböző játékokban is kipróbálhatták magukat. 

A sport sem maradt el: mini focitornát rendeztek, s keresték a buli legerősebb emberét. A vöröskeresztesek idén is várták az önkénteseket, akik összesen 37 liter vért adtak. 

A családsegítősök az egészséges életmód sátorban egyebek között a káros szenvedélyekről adtak felvilágosítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!