• cikk kép
  Kigyulladt egy pince tetőszerkezete Hegymagason

  Hegymagason egy pince tetőszerkezeténél füst szivárgást jeleztek a katasztrófavédelemhez szerdán délután - közölte Csépányi-Barczi Petra megyei szóvivő.

 • cikk kép
  A pápai polgármester visszautasítja a Jobbik helyi elnökének kijelentéseit

  Áldozó Tamás, Pápa polgármestere határozottan visszautasította Orbán Imrének, a Jobbik pápai elnökének a sajtón keresztül tett azon kijelentéseit, amelyek szerint a pápai városvezetők érdekeltek a bérek alacsonyan tartásában, valamint támogatják az alacsony munkakultúrát és a kvalifikált munkaerő Pápáról történő elüldözését.

 • cikk kép
  Alsóneműjébe rejtette a telefonokat

  Két mobiltelefont és egy autórádiót akart ellopni az egyik pápai áruházból egy somlójenői nő. A Pápai Rendőrkapitányság járőrei elfogták és előállították.

 • cikk kép
  Vádemelés: Életveszélyes sérülés lett a kocsmai verekedésből

  Életveszélyt okozó testi sértés, illetve garázdaság miatt emelt vádat egy 24 éves férfival és 26 éves társával szemben a Veszprém Megyei Főügyészség - közölte a főügyészség.

 • cikk kép
  Vihar Veszprém megyében - Bőven akadt dolga a katasztrófavédelemnek

  Éjszaka zivatarral, széllel, lehűléssel érkezett meg a hidegfront Veszprém megyébe is, ami az előrejelzés szerint hétvégéig bizonyosan marad, akkor megszűnik a csapadék, de a nappalok hűvösek maradnak, és előfordulhat talajmenti fagy is.

 • cikk kép
  Reindl Erzsi néni diáklányként élte meg 56-ot

  A tapolcai Reindl Erzsébet, nyugalmazott tanítónő 1956-ot érettségire készülő diáklányként élte meg.

 • cikk kép

  A forradalom előtt egy nappal megtartott idilli szüret emlékének nyomában

  Nagy Imre Badacsonyban

  Gyönyörű szép napsütésben fürdik a badacsonyi táj. Az utolsó forró októberi nap ez, a Balaton horizontján azért ott sejlik már a lopakodó ősz áttetsző pára fátyla. A hegytetőről, egy emlékkő mellől tekintünk a távolba, átengedve magunkat ennek különleges, megnyugtató mikroklímának, ami feltehetően Nagy Imrét is átjárta 1956. október 22-én.

 • cikk kép
  Az 1956-os forradalomra emlékeznek megyeszerte

  Megemlékezések az 1956-os forradalom kapcsán Veszprém megyében.

 • cikk kép
  Beavatkozások Veszprém megyében a zivatar miatt

  Több Veszprém megyei településen kell védekezni és beavatkozni a tűzoltóknak az éjjel átvonuló zivatarból lezúdult csapadékvíz miatt.

 • cikk kép
  Borítsunk fátylat a múltra!

  Balatonkenese - Borítsunk fátylat az elmúlt négy évre, mert új fejezet kezdődik. A jelenlegi testülettel meg tudjuk valósítani a programot, és békét, amelyre a település régóta vágyik.

 • cikk kép
  Kórház, strand, közrend

  Tapolca – A kommunikáció, a képviselő-testület és a lakosság közti élő kapcsolat fontosságát emelte ki programbeszédében a város új, jobbikos polgármestere.

 • cikk kép
  Vihar - Hat megyére és a fővárosra piros figyelmeztetést adtak ki a szél miatt

  A várható viharos erősségű szél miatt hat megyére és Budapestre harmadfokú, piros figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Több megyében az erős szél mellett a jelentős mennyiségű csapadék miatt is első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetéseket adtak ki.

Magazinok