• cikk kép
  Sertésól égett Balatonfőkajáron

  A fűzfői hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók megfékezték a lángokat.

 • cikk kép
  A felújított iskola a fejlődés szimbóluma

  Várpalota – Több mint fél évszázaddal ezelőtt a település akkori fejlődését szimbolizáló iskola most egy jelentős felújítás révén újfent a fejlődés szimbóluma lehet. Mindez nemcsak az oktatás, hanem az itt élők megbecsülését is jelképezi.

 • cikk kép
  Visszakapták az egymillió forintot

  Egymillió forinttal és más értéktárgyakkal együtt egy ajkai üzlet önkiszolgáló pultjánál hagyott valaki egy táskát, amit visszakapott - derült ki a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.

 • cikk kép
  Előzesetben a felsőörsi késelő

  Előzetes letartóztatását indítványozta a megyei főügyészség annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint 2014. augusztus 26. napján, az esti órákban felsőörsi otthonában támadt rá egy asszonyra. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a megyei főügyészség a Naplóval pénteken.

 • cikk kép
  Életfogytig tartó fegyházra ítélték a balatonakarattyai gyilkosság elkövetőjét

  Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte dr. Szakács Katalin tanácsvezető bíró csütörtökön, a Veszprémi Törvényszéken K. A.-t mint különös visszaesőt több emberen elkövetett, részben különös kegyetlenséggel, részben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt.

 • cikk kép
  Vádemelés: Elárverezett ingatlanából lopott

  Lopás vétsége miatt emelt vádat egy 49 éves nővel szemben a Pápai Járási Ügyészség, aki a már elárverezett ingatlanából, a kiköltözéskor tulajdonított el különböző, a lakóházba beépített ingóságokat - közölte a megyei főügyészség.

 • cikk kép
  Talabér Márta: A felújítások után a munkahelyteremtés a fő cél

  A település gazdasági helyzetének rendezése és a sikeresen lezárt pályázatok mellett a városi intézmények felújítására a legbüszkébb Talabér Márta polgármester.

 • cikk kép
  Egy kölcsönadott lábos miatt robbant ki verekedés

  Csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság Bűnügyi Csoportja 2014. április elején három sümegi férfi ellen.

 • cikk kép
  Három napon át szól a zene a Cseri-parkerdőben

  Várpalota -– Három napon át szól a zene a Cseri-parkerdőben, a település határában ugyanis tegnap megnyitotta kapuit az Alfa fesztivál.

 • cikk kép
  Nagy Kristófot látták?

  Ajka – Lehetséges, hogy Nagy Kristófot látta egy biztonsági őr a város határában levő hulladéklerakónál augusztus 22-én reggel kilenc óra körüli időben.

 • cikk kép
  Országosan is egyedülálló létesítmények épülnek a veszprémi állatkertben

  Veszprém – Jövő tavaszra minden készülő létesítménybe megérkeznek az állatkert új lakói, közölte Török László igazgató a beruházás-sorozat elemeit ismertető bejáráson csütörtökön.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra Veszprém megyében (08.29.)

  Pénteken is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük: