• cikk kép
  Víz alá került Marcaltő határa

  A település határában immár hónapok óta áll a víz, a terület nyílt ártérnek minősül. Belterület nem került veszélybe.

 • cikk kép
  Emlékplakettek és ünnepi műsor a fehér bot napján

  Tíz éve vált egyesületté a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesülete. A Fehér-bot Nap elnevezésű rendezvényen az egyesület múltjáról és jövőjéről beszélgettek az alapítók, a tagok és támogatóik a Hangvilla kórus próbateremben.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra Veszprém megyében (10.29.)

  Szerdán is mérnek a rendőrök Veszprém megye útjain - tudja meg, hol találkozhat velük.

 • cikk kép

  Pszichológus és nyelvész estje

  Jobban olvas és számol az internetező gyerek

  Pléh Csaba estet szervezett az Utas és holdvilág Antikvárium hétfőn este. A professzor beszélgetőtársa Géczi János művelődéstörténész volt.

 • cikk kép
  Navracsics Tibor uniós biztos meghallgatásáról, tárcájáról és veszprémiségéről

  A magyar kormány által jelölt biztos vagyok, de a közösség érdekeit kell képviselnem. Tevékenységem minden formájában kerülnöm kell a részrehajlást, és az európai érdekeket kell képviselnem - nyilatkozta Navracsics Tibor uniós biztos, aki az Európai Bizottság megszavazása után elsőként a Naplónak adott interjút.

 • cikk kép
  Meglopta munkaadóját

  Veszprém - Egy férfi visszaélt munkaadója bizalmával, s takarmányt lopott tőle, amiért jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

 • cikk kép
  A lánctartozásokat fel kell számolni

  Veszprém – Egyes becslések szerint az építőipari lánctartozások nagysága eléri a 400 milliárd forintot, mások szerint ennek értéke akár 1000 milliárd is lehet. Bármekkora is ez az összeg, a lánctartozásokat fel kell számolni.

 • cikk kép
  53 riasztás egy hét alatt

  Veszprém megyében az elmúlt héten 53 alkalommal riasztották a tűzoltókat káreseményhez.

 • cikk kép

  Nagyszabású pápai konferencián értelmezték a jogszabályt

  Kinek a kára a vadelütés?

  Pápa - A vadászható állat által okozott károkért fennálló felelősségi szabályok értelmezését volt hivatott tisztázni az a konferencia, amit a Bakonyerdő Zrt. hívott össze pápai központjába.

 • cikk kép

  A tóparti és a panorámás ingatlanok keresettek

  Elkapkodják az új ingatlanokat

  Balatonfüred – Érezhető pezsgés jellemezte a Balaton-környéki ingatlanpiacot az idei év első kilenc hónapjában, főként a part menti, valamint a panorámás ingatlanok iránti kereslet bővült az elmúlt időszakban, az új építésű apartmanokért pedig gyakorlatilag versenyeznek a vevők.

 • cikk kép
  Megnyesik az internetet? - Egyöntetű az ellenérzés a tervezett új adónem bevezetéséről

  Összeállítást készítettünk az internetadóról. Megkérdeztük egy adótanácsadó, a lakossági és a céges felhasználók véleményét. Az először napvilágra került változatot egyöntetűen elutasítják.

 • cikk kép
  Kitüntetéseket adtak át a megyei rendőr-főkapitányságnál

  Büszkén felemelte fejét egy megalázott nép 1956 októberében – hangoztatta Pogány Péter Veszprém megyei rendőrfőkapitány-helyettes, bűnügyi igazgató az ünnepi állománygyűlésen hétfőn.

Magazinok