Hétvége

2014.07.24. 08:54

Staféta Szendrei Szilárddal

Marosi Istvánné azt kérdezi Szendrei Szilárdtól, a Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület elnökétől, hogy mi a televízió szerepe a községükben.

Mátételki András

- Tizenkét két évvel ezelőtt alapítottuk az egyesületet, majd öt év múlva létrehoztuk a helyi tévét. Nagy segítségünkre volt a helyi rendezvényeket már évek óta videóra vevő Tilesch Attila. Csatornánk legfőbb célja a helyi rendezvények reklámjának és dokumentálásának javítása volt. Jelenleg a nemzetközi önkénteseink is segítik az adások elkészítését.

Fotó: Mátételki András

 

Egyesületünk közösségépítő, rendezvényszervező munkáját jól kiegészíti ez a kommunikációs csatorna, aminek a segítségével elindítottunk a hagyománygyűjtést és a helyi értékek dokumentálását. Egész héten képújságot olvashatnak a nézőink, heti kétszer jelentkezünk rendezvények, események felvételeivel, amiket legfőbb közönségünk a közép- és az idősebb korosztály rendszeresen megnéz. A mai világban fontos, hogy több kommunikációs csatornát is használjunk az emberek elérése érdekében, ezért a helyi televízióban megjelenő adatokat internetes csatornákon is közzé tesszük.

Szendrei Szilárd azt kérdezi Hoffner Tibortól, hogy a fiatalok hogyan segítenek a helyi értékek felkutatásában.

A staféta következő vendége: Hoffner Tibor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!