Labdarúgó NB III

2024.04.12. 16:00

A negyediket fogadja a második Veszprém

Az előző két körben nem tudott nyerni, így hárompontos hátrányba került az éllovas Tatabányával szemben a Veszprém a labdarúgó NB III-ban. Vasárnap a negyedik helyezettet fogadják a bakonyiak.

Horváth Gábor

Nem alakult jól az előző két forduló a Practical VSC Veszprém számára a labdarúgó NB III északnyugati csoportjában. Pető Tamás legénysége nyeretlen maradt, kikapott a Puskás Akadémia II. csapatától, majd döntetlent játszott a Gyirmót FC Győr II. vendégeként. Ráadásul ezen a két meccsen egyetlen gólt sem tudott szerezni a címvédő, amely jelenleg 47 ponttal második a tabellán. Az éllovas Tatabánya 50, a harmadik III. Ker. TVE 45 egységgel rendelkezik. A veszprémiek vasárnap (16.00) a negyedik Bicskét (44 pont) fogadják Pápán. Az eddig megszerzett pontok mutatják, a találkozó nagyon fontos, egyben remek alkalommal arra, hogy a bakonyiak kitörjenek a hullámvölgyből. Érdekesség, hogy a játéknapon Tatabánya-III. Ker. TVE derbit is rendeznek.

Pető Tamás együttesére rangadó vár vasárnap Pápán
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A 12. helyen álló Balatonfüredi FC komoly hullámvölgyben van, a csapat előző öt bajnokiján nyeretlen maradt, az elmúlt két fordulóban egyaránt döntetlent játszott. Preisinger Sándoréknak elsősorban a támadójátékkal akad problémájuk, tavasszal mindössze két gólt szerzett a BFC, amely vasárnap (16.00) Komáromban javíthat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!