A végén büntetőt hibáztak a hazaiak

2023.09.01. 23:53

Háromszor egyenlített a Nyíregyháza Veszprémben

Először veszített pontot a 2023/2024-es szezonban a Veszprém a futsal NB I-ben. A bakonyiak pénteken este a Nyíregyházát fogadták, s hiába szerezték meg háromszor is a vezetést, ezúttal nem tudtak nyerni.

Horváth Gábor

Kőkemény küzdelem ment a pályán az egész mérkőzésen

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

1. FCV-Nyíregyháza 3-3 (2-1)

Veszprém. V.: Vass, Horváth, Héra. 1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Everton, Gavrilovics, Gerencsér. Csere: Oswald, Koncsol, Fridrich, Milnár R., Dorogi, Bognár, Bencsik, Fellembek, Kiss. M. Edző: Fehér Zsolt.

Nyíregyháza: Petro – Öreglaki, Gregory, Dávid, Rodrigues. Csere: Gatyi, Kovács Á., Krajnák, Kovács B., Kovács G., Urr, Kovács E., Lakatos. Edző: Lovas Norbert.

A negyedik fordulóban a hibátlan Veszprém az egy-egy sikerrel, döntetlennel és vereséggel álló Nyíregyházát fogadta.

A mérkőzés eleje taktikus játékot és több helyzetet is hozott, Tatai például kapufáig jutott, de gólt nem. Egészen a 12. percig kellett várni az első találatra, ekkor Everton adott remek labdát Tatai Józsefnek, aki szép mozdulattal lőtt a rövidbe, 1-0.

Gyorsan jött a válasz, a 13. percben a vendégek kipasszolták a hazai védelmet, Lakatos László lőtt közelről a kapuba, 1-1.

A 17. percben Tatai maradt üresen a jobb oldalon, Spandler vette ezt észre, a kapus pontos passzát pedig a társ egy szép csel után gólra váltotta, 2-1.

A félidő végén Spandler védett nagyot, a második játékrész elején viszont ő is tehetetlen volt, a 24. percben egy lövés után a becsúszó Dorogi lábáról került a kapuba a labda, öngól, 2-2.

Kemény küzdelem ment a pályán, a 29. percben ismét előnyt szerzett az 1. FCV, Everton egy csel után nagy gólt akasztott a kapu jobb oldalába, 3-2.

Szívósan küzdött a Nyíregyháza, amely az 5 a 4 elleni játékkal is megpróbálkozott a hajrában. A 38. percben siker is koronázta az erőfeszítéseket, Gregory a bal oldalról talált Spandler kapujába, a labda a bal kapufáról került a hálóba, 3-3.

A 39. percben tíz méteres büntetőhöz jutott a Veszprém, a vendégek elkövették a hatodik szabálytalanságukat. Tatai próbálkozott, de a csereként beálló Gatyi Sándor védeni tudott.

Maradt a 3-3-as döntetlen, a Veszprém először veszített pontot ebben az idényben. A bakonyiak legközelebb, szeptember 8-án az Aramis SE vendégei lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!