Streetball

2023.08.21. 17:08

Pattogott a labda a Kossuth utcán

Az időjárás keresztbe húzhatta volna a kosarasok számításait, de szerencsére megkegyelmeztek a felhők, és nagyszerű hangulatú mérkőzéseket vívtak a streetballosok.

Balogh Dávid

Fotó: Fülöp Ildikó

Szombat kora reggel nagy gondot okozott a szervezők számára az átvonuló zivatar, eláztatva a versenyhelyszínt, a Kossuth utcát Veszprémben. Az időjárás azonban kegyes volt, és az előzetesen 9 órára tervezett startot tartani is tudták a rendezők. Közel 70 csapat mérhette össze a tudását a három a három elleni játékban. Ügyességi versenyeknek is helyt adott a belváros, ami népszerűnek bizonyult. Voltak, akik a nyaralásukat megszakítva látogattak a királynék városába, és indultak el a versenyen. A megmérettetés nemzetközinek bizonyult, ugyanis indultak Fülöp-szigeteki és mongol versenyzők is.

Fotó: Fülöp Ildikó

 

Fotó: Fülöp Ildikó

A streetball-fesztivál következő állomása Budapesten lesz, a Hősök terén szeptember 16-án, ami egyben szezonzáró is lesz.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!