Kézilabda

2022.12.16. 10:37

Rosszul lett a veszprémi játékos, kórházba vitték

A 2022-es év utolsó találkozóját hazai környezetben vívja a Telekom Veszprém, amely pénteken 16 órai kezdettel a Ceglédet fogadja.

Horváth Gábor

Szerencsére Ligetvári Patriknak nem lett komolyabb baja

Fotó: Pesthy Márton

A bakonyiak 12 bajnoki után hibátlanok és éllovasok az NB I-ben, a Cegléd az utolsó előtti, 13. helyen áll, egy sikerrel és tizenegy vereséggel. A ceglédiek csapatát erősíti a veszprémiek egykori játékosa, Iman Jamali. A korábban magyar válogatottban is szereplő iráni átlövő a legutóbbi találkozón, a Ferencváros otthonában 13-szor volt eredményes, az FTC 34-30-ra nyert.

A bakonyiakkal kapcsolatos hír, hogy Ligetvári Patrik egészségügyi probléma miatt nem tudott a csapattal hazautazni a bukaresti BL-meccs után. A klub tájékoztatása szerint a játékos rosszul lett a repülőtéren és kórházba szállították, szerencsére nem lett komolyabb baja, leesett a vércukorszintje. Infúziót kapott, s miután jobban lett, társait követve hazatérhetett Magyarországra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!