Komáromba utaznak

2021.08.10. 20:27

A Perutz szeretné folytatni a bajnoki pontgyűjtést

Hétközi fordulóval folytatódik az NB III-as labdarúgó-bajnokság, a második játéknapon a Perutz FC Komáromba utazik, ahol nem titkoltan szeretné folytatni a pontgyűjtést.

Haraszti Gábor

A sárga mezes Perutz megőrizné veretlenségét

Fotó: Haraszti Gábor

Két tétmérkőzés után továbbra is veretlen Weitner Ádámmal a pápai együttes, amely a Sopron legyőzése után (1-0) a kupában is magabiztosan jutott túl megyei másodosztályú ellenfelén.

– Igazi kupameccs volt, egy szívós, agresszív ellenféllel találkoztunk, megérdemelten jutottunk tovább – foglalta össze a Győr-Moson-Sopron megyei másodosztályban induló Győr­újbarát elleni 6-1-es sikert a pápai edző.

– A találkozó elérte célját, hiszen fel tudtunk készülni a szerdai, illetve a vasárnapi bajnokira, és azok is megkapták a lehetőséget, akik a Sopron ellen nem vagy csak kevesebbet játszottak. Egy hét alatt három meccset játszunk, úgy kell elosztani a terhelést, hogy az ideális legyen mindenki számára.

Augusztus 11-én ahhoz a Komáromhoz utaznak a bakony­aljaiak, mely az idénynyitón 2-0-s vereséget szenvedett a Veszprémtől, majd az Úrkút elleni kupameccsen csak hosszabbítás után tudott továbbjutni (1-3). Weitner Ádám szerint a komáromiak mindenképp javítani szeretnének, ezért koncentrálniuk kell.

A sárga mezes Perutz megőrizné veretlenségét Fotó: Haraszti Gábor

– A tavalyi bajnokságot figyelembe véve a Komárom öt hellyel előrébb végzett, mint a Perutz, így nehéz idegenbeli összecsapásra számítok – folytatta a pápai szakvezető. – Biztos vagyok benne, azzal a céllal lépnek pályára, hogy kijavítsák a Veszprém elleni botlást, nem szeretnének beragadni a rajtnál. Fegyelmezett játékot várok a csapatomtól, hasonló felfogásban kell játszanunk, mint a Sopron ellen, bízom benne, ezt a találkozót is sikerrel tudjuk megvívni.

A találkozó szerdán 17.30 órakor kezdődik, a belépés ingyenes, az érvényben lévő kormányrendelet értelmében a belépéshez azonban védettségi igazolvány felmutatása szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!