Közel húsz csapat versengett

2020.09.15. 07:00

Igazi profi mezőny Ajkán

Nívós mezőny gyűlt össze a hagyományos lábteniszviadalon az Augusztus Kupán a közelmúltban.

B. Virág Rita

Látványos meccseket rendeztek a kupán

Fotó: Györkös József/Napló

Galler Roland főszervező és segítői immáron tizenharmadik alkalommal szervezték meg a lábteniszversenyüket, amelyre az idén minden eddiginél erősebb mezőny gyűlt össze. Az Augusztus Kupára összesen 19 páros nevezett, a helyieken kívül Veszprémből, Vácról, Százhalombattáról, Győrből, Siklósról érkeztek résztvevők.

Az időjárás ezúttal is kegyeibe fogadta a sportolókat, csodálatos napsütéses időben zajlottak a küzdelmek a minden igényt kielégítő ajkai teniszcentrumban.

A párosok három csoportban kezdték meg a csatározásokat, innen a legjobb nyolc együttes jutott tovább az egyenes ági küzdelmekbe.

A kieséses szakaszban fokozódtak az izgalmak, a nézők remekül szórakoztak a parádés labdameneteken. A kiélezett elődöntők után rendezték meg a helyosztókat, ahol nagy csatában alakult ki a végső sorrend. A győzelmet végül a budapesti Lindner Viktor és Levente Lóránd szerezte meg, megelőzve a százhalombattai Molnár Gábor–Geyer Ferenc duót. A bronzérem a siklósi Halmos Csaba–Teszárik Zsolt pároshoz került.

Látványos meccseket rendeztek a kupán
Fotó: Györkös József/Napló

A vigaszágon a veszprémi Benke Péter–Müller Zoltán kettős nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!