a forduló legjobbjai

2020.08.31. 14:28

Burcsik triplázott, az Almádi pedig nyert

Gólerős játékosokból nem volt hiány a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, akadt, aki mesterhármast ért el a hétvégén. Íme a forduló legjobbjai.

Bényi Kálmán

A Magyarpolány egyik legjobbja a fehér mezes Gottfried Roland volt

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A Balatonalmádi meglepően simán tartotta otthon mindhárom pontot az Ajka Kristállyal szemben (4-2). A hazaiak már 4-0-ra is vezettek, az Ajka csak a hajrában tudta az eredményt kozmetikázni. A balatoniak közül a mezőnyben jeleskedő Kelemen Bálintot és a három gólig jutó Burcsik Martint emelnénk ki.

Az Úrkút papírforma győzelmet aratott a Gyulafirátót ellen, már az első félidőben háromgólos előnyt szerzett. Ezt sikerült további egy góllal megfejelni a második játékrészben. A házigazdáktól Lang Istvánt és a két gólt szerző, rutinos Márton Gábort delegáljuk a forduló legjobbjai közé.

A pontvadászat két meglepetéscsapata, a Magyarpolány és a Devecser igazságos döntetlenre végzett egymással (3-3) egy fordulatos mérkőzésen.A vendéglátóknál Gottfried Roland, míg az ellenfélnél Csepregi András kapus teljesítménye volt átlagon felüli.

A Magyarpolány egyik legjobbja a fehér mezes Gottfried Roland volt Fotó: Balogh Ákos/Napló

A Tihany tovább őrzi százszázalékos mérlegét, ezúttal Badacsonytomajon nyert 3-2-re. A siker cseppet sem volt könnyű, hiszen a hazaiak egészen a 60. percig 2-1-re vezettek, ezt követően azonban a rutinos Benedek István röpke tíz perc alatt kétszer is betalált, ezzel eldöntve az összecsapás végkimenetelét. Rajta kívül a középpályán fáradhatatlan munkát végző Nemes Ádám került be a forduló álomcsapatába.

A Tihanyhoz hasonlóan szintén makulátlan mérleggel rendelkező TIAC VSE ezúttal Herenden gyűjtötte be a három pontot (2-3). Az eredmény szorosnak tűnik, ám a Tapolca a 34. percben már 3-0-ra is vezetett. A herendiek csupán két megítélt büntetőből tudtak szépíteni. A TIAC vezéregyénisége ismét a két gólt szerző Kiss János volt.

Megszerezte a Csetény az első győzelmét, a Sümeg otthonában nyert 2-1-re. A vendégek pedig már a 14. percben hátrányba kerültek, azonban a bekapott gól nem törte meg őket, s az első félidő végén egyenlítettek, majd a 77. percben az agilisan játszó Orbán Péter találatával a három pontot is begyűjtötték. A csetényiek közül Bíró Attila, a védelem oszlopos tagja, valamint a győztest gólt szerző Orbán Péter érdemelte ki elismerésünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!