taekwon-do

2020.03.28. 07:00

Nagyszerűen küzdöttek a pétiek a bajnokságon

A koronavírus-járvány kirobbanása előtt sikerült lebonyolítani a taekwon-dosok hagyományos országos bajnokságát, ahol ezúttal a Péti Sólymok Taekwon-do Klub eredményeit vesszük górcső alá.

B. Virág Rita

A Péti Sólymok csapata

Forrás: Archív

Bálint Lotti kétszer is dobogóra állhatott: szabad küzdelem kategóriában ezüstérmes, egyéni formagyakorlatban bronzérmes helyen végzett. Bálint Liza szabad küzdelemben arany, formagyakorlatban ezüstérmes lett.

Serfőző Belián szabad küzdelem kategóriában lett harmadik.

Testvére, Serfőző Ákos egyéni szabad küzdelem kategóriában szintén bronzérmet érdemelt ki teljesítményével.

Enyingi Sára küzdelem kategóriában magyar bajnoki címet ünnepelhetett meggyőző teljesítményével, formagyakorlatban ezüstérmesként zárt.

Enyingi Ádám két aranyérmet vehetett át: szabad küzdelemben, valamint speciáltechnikai törés kategóriában is magyar bajnok lett. Ráadásul a különböző csapatszámokban háromszoros magyar bajnok.

A Péti Sólymok csapata
Fotó: Archív

Fehér-Badics Barna egyéni szabad küzdelem és formagyakorlat kategóriákban is egyaránt a dobogó legalsó fokát foglalhatta el.

Farkas Gábor egyéni erőtörés kategóriában magyar bajnoki címet ünnepelhetett.

Bartha Kornél szintén egyéni erőtörés kategóriában mutatta meg tudását és ért el nagyszerű harmadik helyezést.

A Péti Sólymok ifjúsági korosztályú csapata összesen egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet szerzett a mogyoródi országos bajnokságon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!