Két meccs, két siker

2019.10.17. 11:00

A veszprémi harcosok remekül helytálltak

Amatőrök és profik egyaránt ringbe léptek a nemrég Salgótarjánban rendezett Salgó Fight Night elnevezésű megmérettetésen, amelyen két veszprémi harcos is próbára tette tudását.

Horváth Gábor

A bakonyi thai-box egyesület sportolói nem találtak legyőzőre Salgótarjánban Fotó: a szervezők

A küzdősportversenyt a Salgó Fight SE szervezte.

A Körmendi Ferenc Veszprémi Thai-box SE-t két versenyzője képviselte a salgótarjáni viadalon, és mindkét sportoló remekül szerepelt a rangos eseményen.

Elsőnek Bacsák Dominik lépett ringbe, ő 63,5 kg-os súlycsoportban indult. Az ellenfele Nagy Richárd, a Get Gym versenyzője volt, a küzdelem pedig IFMA szabályrendszerben zajlott 3x2 percben.

Dominik végig vezető és domináló szerepet töltött be, és így egyhangú pontozással meg is nyerte a mérkőzést. A veszprémiek második versenyzője Balogh Áron volt, aki 81 kg-os súlycsoportban lépett a szorítóba.

Áron Nagy Attilával, a Budapesti Re-Gym sportolójával nézett farkasszemet a megmérettetésen.

A bakonyi thai-box egyesület sportolói nem találtak legyőzőre Salgótarjánban Fotó: a szervezők

A veszprémi fiú nem bízta a véletlenre a dolgot, hamar pontot tett a küzdelem végére, az első menetben TKO-val megnyerte a mérkőzést.

A bakonyiak két indulóját Kemény Gyula vezetőedző készítette fel a megmérettetésre, illetve a fiatalok Kandikó Zoltán többszörös magyar és Európa-bajnok versenyző tanácsaira is támaszkodhattak a ringben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!