Kertész Zoltán emlékére

2019.01.30. 22:37

Városlődre került a Bányász kupa

Hetedik alkalommal rendezte meg a Zirc Városi Önkormányzat a Bányász emlékkupa teremlabdarúgó-tornát, melynek a PSZC Reguly Antal Szakképző Iskolájának tornacsarnoka adott helyet.

Kelemen Gábor

Az első helyezett városlődi csapat Fotó: Kelemen Gábor

Az eseményt a közelmúltban elhunyt Kertész Zoltán sportoló, röplabdaedző, szakosztályvezető emlékének ajánlotta a szervező önkormányzat.

A versenyre tizenegy csapat nevezett, amelyek két csoportban kezdték meg a küzdelmeket. Mindkét csoportból két-két csapat jutott a négy közé, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a versengés. A Schmidt Zsalu és a nevét egy spanyol sztárcsapattól kölcsönző FC Barcelona csatája nem hozott a rendes játékidőben döntést, hatméteresek következtek, melyben a sorozat 2016. évi győztese, a Schmidt Zsalu bizonyult jobbnak, s jutott a döntőbe. A másik oldalon a nevét meghazudtoló módon focizó városlődi Játék Csatárok Nélkül iskolázta be magát a torna fináléjába, miután 3-1-re legyőzte a Bakony Naná gárdáját.

A Bányász emlékkupa vándorserlege végül Városlődre került. Eredmények, a 3. helyért: FC Barcelona–Bakony Naná 3-1, a döntőben: Schmidt Zsalu–Játék Csatárok Nélkül 1-2.

Az első helyezett városlődi csapat Fotó: Kelemen Gábor

Különdíjak is kiosztásra kerültek az eredményhirdetésen, a gólkirály tizenegy találattal Dávid Ádám (Bakony Naná) lett, a legjobb mezőnyjátékos címet Schell Márk, a legjobb kapusnak járó díjat Szente Bálint (mindketten Játék Csatárok Nélkül) érdemelte ki. A dísztárgy mellett Zirc város polgármesterének elismerő oklevelét vehették át a labdarúgótorna díjazottjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!