két kategória

2018.08.22. 22:05

Győri győzelem a lábtenisz tornán

Győri győzelmet hozott a hagyományos lábtenisz torna, az Augusztus 20. Kupa.

B. Virág Rita

A fotón balról a tavalyi győztes, ajkai páros: Király Zoltán és Ódor Ákos, Názer Lászlóval és Vér Ferenccel Fotó: GallerRoland

A szervezők két kategóriában hirdettek versenyt. A felnőtt párosok erőpróbájára a helyieken kívül Győr és Zala megyéből is érkeztek résztvevők. A 12 duó két hatos csoportban kezdte meg a küzdelmeket, a körmérkőzések után az első négy jutott be a nyolc közé.

A fotón balról a tavalyi győztes, ajkai páros: Király Zoltán és Ódor Ákos, Názer Lászlóval és Vér Ferenccel Fotó: GallerRoland

Az egyenes kieséses szakaszban remek meccseken, izgalmas összecsapásokon alakult ki az elődöntő majd a finálé mezőnye.

A legjobb négy közé három ajkai és egy győri páros jutott be. Utóbbi el is hódította a végső győzelmet.

Eredmény: 1. Lakatos László és Kántor István (Győr), 2. Varga Szabolcs, Peidl Péter, 3. Király Zoltán, Ódor Ákos, 4. Názer László, Vér Ferenc (mind Ajka).

Az apa-fiú kategóriában hat kettős próbált szerencsét. Itt körmérkőzések után dőlt el a helyezések sorsa. A versenyt végül a negyedik éve rajthoz álló Czintula család nyerte meg, megelőzve a Sesztakov apát és fiát.

A leglelkesebb csapat Falusi Róbert és családja volt, aki három fiával is versenyzett mindkét kategóriában.

Eredmény: 1. Czintula Tibor és Tibike, 2. Sesztakov Iván és Domokos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!