Komoly igazolás

2018.07.24. 21:44

Válogatott futsalossal erősített az 1. FC Veszprém

Újabb nagy névvel erősödött az NB I-es veszprémi futsalcsapat kerete. A királynék városában folytatja pályafutását az előző idényben a Rába ETO csapatában jeleskedő Dávid Richárd.

Bényi Kálmán

Dávid Richárd (balra) és Madarász János Fotó: 1. Fc Veszprém

A bakonyi alakulat közösségi oldalán jelentette be az idei utolsó igazolását.

A 2018/19-es idényben a vezetők az éremszerzést tűzték ki célként a csapat elé, és ehhez láthatóan Madarász János vezetőedző minden segítséget meg is kap. A múlt heti sajtótájékoztatón már négy új névvel megismerkedhettek a szimpatizánsok: akkor a Haladás VSE szerelését veszprémire cserélő Gyurcsányi Zsoltot, Márkus Lászlót, és Bencsik Rolandot, míg a Ferencvárostól érkező Komáromi Péter mutatták be a nagy nyilvánosság előtt.

Most egy újabb nagy hal akadt az 1. FCV horgára. A bajnok Rába ETO megszűnését követően csapat nélkül maradó kiválósággal, egy rapid gyorsaságú tárgyalás végén sikerült megegyezniük a veszprémi elöljáróknak.

Dávid Richárd (balra) és Madarász János Fotó: 1. Fc Veszprém

A magyar válogatottban alapembernek számító 27 éves Dávid Richárd, aki eddig a bajnokságban 400 mérkőzésen 206-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját, érkezésével a vázolt célok cseppet sem tűnnek alaptalannak, ezt erősített meg lapunknak Madarász János szakvezető is:

– Ricsit régóta ismerem, tisztában vagyok képességeivel. Minőségi játékos, aki hatalmas rutinnal rendelkezik és a munkabírása is átlagon felüli. Profi mentalitású játékos, aki nagy segítségünkre lehet az éremszerzésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!