Kínai szerencsesárkány volt a vendég

2018.07.17. 07:00

Fergeteges parádé Pápán a szerencse jegyében

Fortuna is kegyeibe fogadta a 13. Pegazus Parádé gyermekfesztivált, melyet végig kellemes időjárás és óriási érdeklődés mellett vezényeltek le. A programot ez alkalommal stílusosan a szerencse jegyében rendezték meg.

Polgár Bettina

Fotó: Polgár Bettina

A gyermekfesztivál kezdőnapjának keresve sem lehetett volna jobb időpontot találni, mint péntek 13-át. Ezen a napon a Pegazus Színház Szent István úti épületébe hívták az érdeklődőket a Pitypang cirkusz című előadásra, majd tombolasorsolás várt a látogatókra.

Később a várkerti zenepavilonnál folytatódtak a programok, ahol zenés műsor, tűz­­zsonglőr-show, valamint bá­tor­­ságpróba biztosította a szórakozást.

A nap során rengeteg játék, dal és tánc is várt az érdeklődőkre a Pegazus Parádén Fotó: Polgár Bettina

Szombaton kora délelőtt egy óriási kínai szerencsesárkány kíséretében vonulhattak a látogatók a Fő térről a Várkertbe, a 13. Pegazus Parádé nyitóünnepségére. A megnyitón Péntek Árpád önkormányzati képviselő szólt a jelenlévőkhöz, aki köszönetét fejezte ki a teátrumnak a színvonalas program kitalálásáért és megszervezéséért. A városrész önkormányzati képviselője felhívta a figyelmet a játék fontosságára. Mint mondta, a játék, azon túl, hogy remek szórakozás, igen hasznos is, hiszen a gyerekek általa ismerik meg önmagukat és az őket körülvevő világot.

Fotó: Polgár Bettina

Ezen gondolatok jegyében a nap során rengeteg játék, dal és tánc is várt az érdeklődőkre. Koncertet adott a Csurgó zenekar, de interaktív buborékshow, játékos hétpróba, babasziget és kézműves foglalkozás ugyancsak garantálta a szórakozást. Aki ott volt, már előre várja, hogy a következő évben mivel rukkol elő a társulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában