Ünnep a művelődési központban

2024.05.10. 20:00

Sümegen is köszöntötték az édesanyákat

A hagyományokat folytatva a sümegi Kisfaludy Sándor Művelődési Központban is köszöntötték az édesanyákat május első vasárnapján.

Szijártó János

A napokban ünnepeltük azokat a különleges nőket az életünkben, akik mindig a legjobbat akarják gyermekük számára. Anyáink olyanok, mint a napfény a szürke napokon, mindig ott vannak, hogy melegüket és szeretetüket sugározzák. Ez a nap arról szól, hogy kimutassuk, mennyire fontosak számunkra, és mennyire hálásak vagyunk mindenért, amit értünk tesznek. Erről beszélt Végh László polgármester anyák napi köszöntőjében, majd a gyerekek műsorát láthatta a közönség.

A gyerekek megható, szép műsorral kedveskedtek az édesanyáknak a sümegi Kisfaludy Sándor Művelődési Központban
A gyerekek megható, szép műsorral kedveskedtek az édesanyáknak a sümegi Kisfaludy Sándor Művelődési Központban
Fotó: szervezők

A helyenként megható, máskor kacagtató "szeretetműsorban" a Kompanik Zsófia Óvoda Hétszínvirág csoportjának előadását, majd a Ramassetter Vince Általános Iskola 4. A osztályának kamaszos összeállítását tekinthették meg az érdeklődők. A folytatásban a Kisfaludy Sándor Gimnázium két tanulója, Péter Réka és Péter Dorka lelket melengető anyák napi népdalcsokra hangzott el, majd Buzási Szabolcs az alkalomhoz válogatott dalokkal zárta a városi anyák napi ünnepséget. Az óvodásokat Császár Gizella, Simonyai Renáta és Kulcsárné Szita Andrea készített fel, az iskolások darabját Pintér Zoltán írta és rendezte, az édesanyák örömére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában