Helyi közélet

2024.05.09. 11:00

A Hadnagy-díjra várják a jelöléseket

Az önkormányzat díjat alapított azon természetes személyek munkásságának elismerésére, akik sokat tettek Gyulafirátót városrész kulturális életének fellendítéséért, a gyulafirátóti közösségek formálásáért, fenntartásáért, a gyulafirátóti identitás erősítéséért, a városrész hírnevének öregbítéséért.

Benkő Péter

A Hadnagy László-díj adományozását minden veszprémi lakos kezdeményezheti ajánlólap kitöltésével, mely a város honlapjáról is letölthető. A felterjesztési határidő május 31., a díjra jelölni csak az ajánló személy nevének feltüntetésével, az ajánlólap aláírásával, valamint azon további öt támogató személy nevének feltüntetésével és aláírásával lehetséges. Az ajánlólap postai úton küldhető el, vagy személyesen adható le a városházán, Gyulafirátóton az önkormányzati irodán, illetve a művelődési házban található gyűjtődobozba, nyitvatartási időben, azon kívül a postaládába bedobva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában