Idősbarát elöljáró

2023.11.01. 10:00

Születésnapján kapott elismerést a polgármester

Idősbarát oklevelet kapott Pál-Gyarmati Katalin, Szentkirályszabadja polgármestere az időskorúak és nyugdíjasok támogatásáért, az érdekükben végzett településvezetői tevékenységért az idősek világnapja alkalmából rendezett vármegyei ünnepségen, az Agóra Veszprém Kulturális Központban a minap.

Kovács Erika

Pál-Gyarmati Katalin polgármesternek Vörösmarty Éva vármegyei közgyűlési alelnök társaságában Paulics István adta át az oklevelet

Forrás: Szentkirályszabadja önkormányzata

Az elismerést Paulics István, az Életet az éveknek Veszprém Vármegyei Egyesületének elnöke adta át a polgármesternek. Pál-Gyarmati Katalint az elismerésre a szentkirályszabadjai Szent István Nyugdíjas Klub és a Mai Nők Csapata jelölte. Az ünnepségen a szentkirályszabadjai Varga Lajosné verset mondott, a Szent István Népdalkör hangulatos dalcsokrot adott elő. 

Forrás: Szentkirályszabadja önkormányzata

– A díjra nem számítottam, nagyon örültem neki, éppen a születésnapomon kaptam meg, amely a legszebb ajándék volt számomra – fogalmazott Pál-Gyarmati Katalin.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában